velipsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2017 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα ...γνωρίζει κανεις γιατι δεν μπορει να ολοκληρωθει αγορα μεσω steam με paypal .....μου βγαζει σφαλμα ...ενω σε origin αγορασα κανονικά Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Οκτώβριος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 Βαζεις χρηματα 5/10/25 κτλ στον Steam λογαριασμο σου μεσω paypal και μετα κανεις αγορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Οκτώβριος 29, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Βαζεις χρηματα 5/10/25 κτλ στον Steam λογαριασμο σου μεσω paypal και μετα κανεις αγορες. Το θέμα είναι οτι και εκει μου έβγαζε το ιδιο λάθος .....οπως στην αγορα κατ ευθειαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Οκτώβριος 29, 2017 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 (edited) Κατευθειαν αγορα δεν γινεται απο οσο ξερω, τωρα αμα προσπαθεις να βαλεις χρηματα στο λογαριασμο και βγαζει σφαλμα η το steam εχει θεμα αυτην την ωρα αρα προσπαθησε αργοτερα η το προβλημα ειναι απο πλευρας σου. btw εδω https://store.steampowered.com/account/store_transactions/ βλεπεις το paypal σου κατω απο add funds ? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2017 από Proteas Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Οκτώβριος 29, 2017 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2017 (edited) Ενω χθες εκανα μια αγορα απο εξωτερικο ,σημερα δεν περναει καμια .Ουτε direct ουτε με paypal Επισης εβγαλα την καρτα που εχω στο paypal και τρωει ακυρο στο να την ξαναβαλει. Υποψιαζομαι μηπως εφτασε το οριο που εχει η τραπεζα/μηνα στα χρηματα που μπορει να στειλει εξωτερικο . Με καρτα πειραιως παλευα παντως. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2017 από platonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Οκτώβριος 30, 2017 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 Επιβεβαιωνω οτι ισχυει οτι εγραψα παραπανω για την πειραιως διοτι εβγαλε ειδοποιηση στο winbank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 30, 2017 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 Κανονικα χωρις κανενα προβλημα εκανα αγορα μεσω paypal χτες. Κατευθειαν αγορα, χωρις πρωτα στο wallet κλπ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Οκτώβριος 30, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 Με καρτε ΠΕΙΡΑΙΩΣ είχα και εγω το πρόβλημα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts