SSJ5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 Πλησιάζει Πάσχα, ένα μικρό διάλειμα από τα σχολεία και μετά εξετάσεις :sick: Είπαμε με τον φίλο μου τον chros26_ και έναν άλλο που δεν είναι γραμμένος στο forum, να κάνουμε κάποιο mod. Αυτός μου έχει πρήξει τα (τιιιιιιτ) να επιμένει να φτιάξουμε ένα σύστημα phase change. Εγώ πάλι σκέφτομαι κάποιο μηχάνημα να ελέγχει τα fans ή κάτι τετοιο, με ένδειξη θερμοκρασίας κλπ.Εσείς τι προτιμάτε; Αν έχετε κάποια άλλη ιδεά πείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5Εσείς τι προτιμάτε; θα μας το κάνεις δώρο? λολπαιδιά εσείς τι κάνετε κέφι κοιτάχτε... προφανώς ένα phase αν έχετε το know how ή τη διάθεση να το μάθετε, είναι κάτι πιο απαιτητικό και εντυπωσιακό και με αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Βρε ξεκόλα... diy κατασκευή είπαμε... Και ναι θέλω phase change:devil: :devil: :devil: Απλά μάλλον το καλοκαίρι... Τώρα κάνουμε ότι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Sorry αλλα λετε τι mod να κανουμε, δεν φτιαχνουμε κανα phase-change? Δεν ειναι ετσι ρε παιδια, θελει διαβασμα η ιστορια. Κανενα fan controller που ειναι και ευκολο ειναι καλη φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να διαβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αλλο αυτο. κατα την γνωμη μου παντα πρωτα διαβαζεις και μετα σκεφτεσαι αν θα το κανεις η οχι. (δεν εχω τπτ μαζι σου, απλα μου φανηκε λιγο κουλο ως σκεψη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Διάβασε για τις εξετάσεις και άσε τα εξτρημ mods για το καλοκαίριΤο «μηχάνημα» που ελέγχει τις στροφές είναι κάτι απλό ως ιδέα αλλά με μπόλικο μεράκι αν καταφέρετε να φτιάξετε ένα καλόγουστο panel που θα μπαίνει στις 5 ¼ με ενσωματωμένα έτοιμα κυκλωματακια του εμπορίου είναι μια καλή αρχή για «διάβασμα» πάνω στην ιδέα του moding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.