Bonito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2017 Λίγο πριν πουλήσω το laptop (Gigabyte P16G), διαπίστωσα ότι υπάρχει μια extra pci-e θύρα. Επίσημα έχει ένα δίσκο m.2, ένα sata και άλλο ένα sata swappable απο CD. Για δείτε την άλλη φωτογραφία και πείτε μου αν καταλαβαίνετε τι είναι. Γράφει 3G / LTE δίπλα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 25, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 pci-e θύρα είναι (απλά δεν την χρησιμοποίησαν). Αν ήταν M2 θα είχε άλλη εγκοπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2017 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 Ειναι αποκλειστικα για 3G/4G modem. Το εχει και το Dell μου. Αν βαλεις δισκο pci-e δεν θα τον δει καν το BIOS. https://www.ebay.com/itm/M-2-NGFF-to-mini-PCI-E-Adapter-for-2G-3G-4G-with-SIM-Slot/202062276721?hash=item2f0bd9a871:g:ZL4AAOSwiVhZxPmX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 25, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 25 minutes ago, YDinopoulos said: Ειναι αποκλειστικα για 3G/4G modem. Το εχει και το Dell μου. Αν βαλεις δισκο pci-e δεν θα τον δει καν το BIOS. https://www.ebay.com/itm/M-2-NGFF-to-mini-PCI-E-Adapter-for-2G-3G-4G-with-SIM-Slot/202062276721?hash=item2f0bd9a871:g:ZL4AAOSwiVhZxPmX Αυτό θέλει και κεραίες μετά ή δουλεύει μόνο του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2017 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 Θέλει κ κεραίες. Μοιάζουν με του wifi, αλλα πρέπει να σιγουρευτείς οτι τα βύσματα είναι ίδιου τύπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 25, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 Just now, YDinopoulos said: Θέλει κ κεραίες. Μοιάζουν με του wifi, αλλα πρέπει να σιγουρευτείς οτι τα βύσματα είναι ίδιου τύπου. Ρωτάω ενημερωτικά μιας και το πούλησα και ενώ το είχα ανοίξει τόσες φορές δεν το είχα παρατηρήσει. Περίεργο πάντως σε gaming, βαρύ laptop να αφήνουν μια PCi-e για 3G Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2017 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 Η μητρική προφανώς είναι κοινή για πολλα μοντελα. Ίσως με πιο ελαφρύ 'οπλισμο' (rram/cpu) στα χέρια ενός επαγγελματία να χρειάζεται. Στο εξωτερικό πουλάει πολύ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 25, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 2 hours ago, YDinopoulos said: Η μητρική προφανώς είναι κοινή για πολλα μοντελα. Ίσως με πιο ελαφρύ 'οπλισμο' (rram/cpu) στα χέρια ενός επαγγελματία να χρειάζεται. Στο εξωτερικό πουλάει πολύ πάντως. πλέον με το κινητό κάνεις τα πάντα αλλά δεν είναι κακό αν υπάρχει να το έχεις σαν επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 25, 2017 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 Στη δουλειά, δεν έχω παραγγείλει ποτέ λάπτοπ χωρίς 3G/4G modem. Και αυτό γιατί όσοι ταξιδεύουν έχουν μόνιμα εγκατεστημένη μία SIM μόνο για DATA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 25, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2017 11 minutes ago, jax7480 said: Στη δουλειά, δεν έχω παραγγείλει ποτέ λάπτοπ χωρίς 3G/4G modem. Και αυτό γιατί όσοι ταξιδεύουν έχουν μόνιμα εγκατεστημένη μία SIM μόνο για DATA. ναι οκ, απλα το λάπποπ ήταν gaming, χοντρό, βαρύ και με μέτρια μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts