def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2017 Ηρθε η ωρα να παργγειλω το καινουριο μου κουτι , ψαχνομαι μερες και ειμαι αναμεσα σε 2 , παραθετω φωτο. Βεβαια το storm δινεται πακετο σαν ολοκληρωμενο pc , αλλα θα το ψαξω Σινγκαπουρη μιας και θα παω σε ενα γνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Οκτώβριος 24, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 Πάρε βρε ενα όμορφο κουτί και άσε τα τσιρκα που κοιτάς. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 24, 2017 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 wtf are those things? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Οκτώβριος 24, 2017 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 πάρε ενα nzxt 340 elite και άσε αυτές τις αηδίες.Η έστω ενα ΑΛΛΟ κουτί.Αυτά εδω δεν βλέπονται:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 24, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 (edited) με κανετε και ντρεπομαι στα 48....παιδι ειμαι ακομα και τα τσιρκα μου αρεσουν Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2017 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Οκτώβριος 24, 2017 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 1 hour ago, def said: με κανετε και ντρεπομαι στα 48....παιδι ειμαι ακομα και τα τσιρκα μου αρεσουν ααπαπαπαππαππα δεν ήξερα οτι ήρθε το cirque du soleil πάλι στην Ελλάδα:D Γούστα είναι..Οπως εμένα δεν μαρέσει αυτό και εσένα δεν θα σου αρέσειο το δικό μου αλλα αυτό εδώ με το rgb rainbow το καταλαβαίνω...Τα κουτιά που δείχνεις τα θεωρώ απράδεκτα και τα 2...Εχει ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές για κουτί και αυτά κατα την γνώμη δεν θα έπρεπε σίγουρα να είναι στην λίστα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Οκτώβριος 24, 2017 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 https://www.skroutz.gr/s/12812156/Cougar-Conquer.html Ωραίο αλλά πολλά τα λεφτά Άρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 24, 2017 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 https://www.skroutz.gr/s/10208324/Thermaltake-Versa-C22-Snow-Edition-RGB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 24, 2017 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 (edited) Αλλο εκτρωμα απο δω LOL (To cougar. To Tt απλα ειναι λιγο χαλι και αυτο) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2017 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 24, 2017 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 Ενα μπραβο στον @def που ειχε το θαρρος να ανεβασει φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 24, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 Σεβαστες ολες οι γνωμες σας παιδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Οκτώβριος 24, 2017 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 Το κουτί είναι και γούστο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή, δες και αυτά: https://www.skroutz.gr/s/9860337/Be-Quiet-Dark-Base-Pro-900.html https://www.skroutz.gr/s/13094617/NZXT-H700i.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Οκτώβριος 24, 2017 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2017 Mid η full και επίσης budget.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Νοέμβριος 7, 2017 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 Εγώ πάντως αν και πρόσφατα αγόρασα το cougar panzer max ετοιμάζομαι γι αυτό τον Δεκέμβρη,Χριστούγεννα έρχονται και έχω βαρεθεί τα έλατα http://www.thermaltake.com/Chassis/Full_Tower_/View/C_00003130/View_71_Tempered_Glass_RGB_Edition/design.htm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 7, 2017 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 (edited) Αν θες κάτι αεροπλανικό ... Πάρε το Cougar Conquer που είναι το κάτι διαφορετικό .... Αλλιώς nzxt s340 elite ή COUGAR PANZER MAX (Full AIX) https://www.eteknix.com/cougar-panzer-max-full-tower-chassis-review/ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2017 από adpanos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 7, 2017 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 (edited) Μην ξεχάσω να αναφέρω και τα LIAN LI που κάποτε ήθελα να αγοράσω ένα να το βάλω κάδρο στο γραφείο ... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2017 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 7, 2017 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος raziel έγραψε: Εγώ πάντως αν και πρόσφατα αγόρασα το cougar panzer max ετοιμάζομαι γι αυτό τον Δεκέμβρη,Χριστούγεννα έρχονται και έχω βαρεθεί τα έλατα Thermaltake - Global - View 71 Tempered Glass RGB Edition - CA-1I7-00F1WN-01 το thermaltake αν δεν το έχεις πάρει ψάξε το καλύτερα, κοίτα και σε review αλλά και σχόλια άλλων που το έχουν πάρει για την ποιότητα υλικών και βαφής. Review , είναι και θηρίο όσον αφορά το πλάτος και βάρος του. Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη, κοίτα το αντίστοιχο από corsair 570X που έχει και psu shroud. Θα μείνω με το cosair 760Τ που έχω προχωρήσει σε νέες βελτιώσεις όσον αφορά το modding πριν 53 λεπτά, το μέλος adpanos έγραψε: Αν θες κάτι αεροπλανικό ... Πάρε το Cougar Conquer που είναι το κάτι διαφορετικό .... ή COUGAR PANZER MAX (Full AIX) ή μπορεί να φτιάξει αυτό που έχει ήδη (διαμορφώσει, κόψει κτλ. .....) αν δεν πετύχει πάει σε καινούριο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2017 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Νοέμβριος 7, 2017 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 Cougar Panzer Max για μένα .Aυτά που προσφέρει σχετικά με την τιμή είναι super! Άσε τις ποζεριές με τα tempered glass και τα rgb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Νοέμβριος 8, 2017 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2017 22 hours ago, idonthave said: το thermaltake αν δεν το έχεις πάρει ψάξε το καλύτερα, κοίτα και σε review αλλά και σχόλια άλλων που το έχουν πάρει για την ποιότητα υλικών και βαφής. Review , είναι και θηρίο όσον αφορά το πλάτος και βάρος του. Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη, κοίτα το αντίστοιχο από corsair 570X που έχει και psu shroud. Θα μείνω με το cosair 760Τ που έχω προχωρήσει σε νέες βελτιώσεις όσον αφορά το modding ή μπορεί να φτιάξει αυτό που έχει ήδη (διαμορφώσει, κόψει κτλ. .....) αν δεν πετύχει πάει σε καινούριο 19 κιλά????? Άστο,προτιμώ να μακελέψω το panzer αν και ξέρω ότι θα φάω τρελλό παλούκι για να του περάσω μπροστά plexiglass αλλά 19 κιλά και μάλιστα χωρίς χειρολαβή ή ροδάκια να το δώσουν για προπόνηση σε κανένα γυμναστήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 8, 2017 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2017 In Win H Tower. In Win S Frame. Το Sframe θα το αγόραζα για μένα αλλά ο γιος έχει την τάση να περιεργάζεται το κουτί παρά πολύ οπότε καλό και το 570Χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts