astrolabos Απρίλιος 7, 2005 #21 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Aligator21 χιχιχιχιχιχιχιχιχιιχΒnB sucks! no offence! (sorry για το offtopic, αλλά δεν κρατιόμουνα :S ) Βασικά αυτό που με ξενερώνει από τον BnB είναι το κόλλημα σε πόρτες και γωνίες (αν και μετά από λίγη ώρα παιξίματος μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις) και ότι έχει πάααρα πολύ κόσμο και στριμώχνεσαι παντού. Να βαρέσεις τέρατα να αγοράσεις από το Giran. Παντού συνοστισμός. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι ο server. Όσο για items και τα συναφή, το παιχνίδι δεν είναι πιος θα φτάσει ψηλότερα πρώτος, αλλά παίζεις για να παίζεις. Τώρα, όποιος παίρνει δωράκια, χάνει το νόημα του παιχνιδιού. Το δικό μου το παιχνίδι δεν το επηρρεάζει (ίσως γιατί είμαι μικρό level ακόμα)Astrolab lvl 26 Elven Wizard@BnB
Shadow KnighT Απρίλιος 7, 2005 #22 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:26] Έχει ακουστεί ότι το πρόβλημα υπάρχει με ATi κάρτες γραφικών. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα διορθωτικό patch. [offtopic] Δεν αποκλειεται,ομως εχω geforce 4800 [/offtopic]
Gl0bAlZer0 Απρίλιος 7, 2005 #23 Απρίλιος 7, 2005 Για μενα παντως δεν εχει νοημα να παιζω σε σερβερ που εκανα 28 lvl χαρακτήρα σε ενα σαββατοκυριακο σχεδον.(οσο ήταν κλειστος ο Noobwars) Αντε και εφτασες 60 lvl τι εγινε?τελειωσε το παιχνιδι?ή να ξαναρχίσω απο την αρχη άλλο χαρακτήρα...? Χανεται για μενα όλο το Role playing ...Δεν προλαβαινεις να μπεις στο πετσι του ρόλου! γενικα χωρίς παρεξήγηση τα ατομα που παίζουν σε σερβερς 8χ++ είναι τα ίδια που παίζουν με στο easy kai me cheat(οχι τοσο πολύ αυτό). Σπανία πλεόν βρίσκω παιχνίδια που με πορώνουν και δεν θέλω να τελειώσει γρήγόρα!
->Γιωργος<- Απρίλιος 7, 2005 #24 Απρίλιος 7, 2005 να σας ρωτησω κατι? εγω τωρα παιζω lineage ( Chronicle 2 server (x75) ) σε ενα ιντερνετ καφε. επιδη δεν θελω να πληρωνω τοσο πολα θελω να το εχω στο σπιτι μου. πως μπορω να το κανω? κατευαζω το lineage κ κανω εγκατασταση τον server? η κατευαζω αυτον τον server κ παιζω κατευθηαν?
JaguarOne Απρίλιος 7, 2005 #25 Απρίλιος 7, 2005 Καλή φαση το οτι έχει πολύ κόσμο αλλα τα rates εινα λίγο ψηλά... πραγματικα αναπολώ τις εποχές που τα παιχνίδια ήταν δυσκολότερα.. Οταν τα τελείωνες ένιωθες αλλιώς.. ’σε που γίνόσουν και ο γκουρού του παιχνιδιού στην παρέα
Chris2004 Απρίλιος 7, 2005 #26 Απρίλιος 7, 2005 Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι τα Rates το κάνουν πιό εύκολο. Στο ΜΟΝΟ που βοηθάνε είναι να ανέβεις πιο γρήγορα. Ένας server 10x10x10 είναι ΣΑΦΩΣ πιό δύσκολος απο έναν 2x2x4 ο λόγος είναι απλός, Για να πάς απο lvl 3 π.χ lvl 4 στο 1 χρειάζεται να σκοτώσεις 5 τέρατα στο άλλο 25, αν υποθέσουμε ότι το καθένα ρίχνει στο 1x 300 Adena τότε στον έναν δίνει στην ουσία 10x300 = 3000 και στον άλλον 4x300 = 1200 Adena Στον 10x10x10 θα πάρεις 4(Τέρατα) x 3000 (Adena το τέρας) = 12000 AdenaΣτον 2x2x4 θα πάρεις 25(Tέρατα) x 1200 (Αδενα το τέρας)= 30000 AdenaΝαί μεν σκότωσες λιγότερα στον 10x αλλά στο τέλος του lvl έχεις μαζέψει λιγότερο απο τα μισά Adena με αποτέλεσμα χειρότερα όπλα κτλ....Για τα Drops πρέπει να είναι ψηλά, γιατί ο ένας σκοτώνει π.χ 200 τέρατα με 4x Drops αλλά ο άλλος σκοτώνει 40 που σημαίνει ότι θα είχε λιγότερες πιθανότητες να πετύχει το Drop άν ήταν ίδιο το ratio. Ο Bnb στην ουσία έχει μια μικρή διαφορά στα Adena απο το Noobwars, δηλαδή πέρνεις λίγο περισσότερα λεφτά.
Chris2004 Απρίλιος 7, 2005 #27 Απρίλιος 7, 2005 LOL αγοράζεις Adena, απίστευτο, εντάξει αυτό είναι έλεος....γιαυτό κάπιοι έχουν 75Μ Adena και λέω πώς στο καλό τα βρήκαν.
RaNd Απρίλιος 7, 2005 Author #28 Απρίλιος 7, 2005 Tα Αdena αυτοι που εχουν τοοοοσα πολλα δεν τα αγορασαν... Wish Potion exploits, bots Κλπ κλπ κλπ ... Στον NW που ειναι 2x και μετα 3x rates με Boting 1 char βγαζεις 700k τη μερα ........... Φαντασου αλλου. Προτειμω να το κανουν νομιμα μπροστα σε ολους παρα με lameries. Tα adena σε Server 10+ δεν εχουν τοση αξια, οποτε το παιχνιδι επικεντρωνεται αλλου. Δεν σε νοιαζει αν σε φανε γιατι τα XP θα τα παρεις ευκολα! Και εκει περνας καλα, χωρις το αγχος του ποτε θα παρω το lvl κλπ κλπ
ΓιαγκΤ Απρίλιος 8, 2005 #29 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd [Σήμερα, στις 01:09] Και εκει περνας καλα, χωρις το αγχος του ποτε θα παρω το lvl κλπ κλπ Μα το άγχος δημιουργεί αληθοφάνεια. Αν το αφαίρεσης χάνεις την ψευδαίσθηση της πραγματικότητας.
Aligator21 Απρίλιος 8, 2005 #30 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Έχει ακουστεί ότι το πρόβλημα υπάρχει με ATi κάρτες γραφικών. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα διορθωτικό patch. Εγώ με ΑΤΙ μια χαρά παίζω, χωρίς κανένα κόλημα, χωρίς κανένα crush.και εμένα μου αρέσει να παίζω σε server με rates x1, αλλά αυτά μόνο official.Εγώ βαρέθηκα το NoobWars λόγω των πολλών dc και το τρομερό lag. Κάναμε υπομονή εκεί 7 μήνες (επι εποχή ΒΕΤΑ παίζουμε εκεί), + το ξενέρωμα με διάφορα άλλα περιστατικά που έγιναν.
Fireknight Απρίλιος 8, 2005 #31 Απρίλιος 8, 2005 Μαλλον θα αρχισω κι εγω εδω . Για να παιξω στον server πρεπει να κανω register και na αντιγραψω στο system το patch του server ή χρειαζεται και κατι αλλο ?
RaNd Απρίλιος 8, 2005 Author #32 Απρίλιος 8, 2005 Κατεβαζεις το Patch που εχει στην πρωτη σελιδα και τα πετας ολα στο \System Αλλιως δες εδω http://www.online-games.gr/viewtopic.php?t=217 και κατεβασε το Lineage2 Connector για να παιζεις σε πολλους Servers χωρις να αλλαζεις .ini καθε φορα
->Γιωργος<- Απρίλιος 8, 2005 #33 Απρίλιος 8, 2005 δηλαδη: κατευαζουμε το κανονικο lineage, το εγκαθιστουμε. κατευαζουμε το pach του σερβερ που θελουμε το οποιο συμπερλαμβανει στο zip μερικα αρχεια txt κ ενα ini και τα πεταμε ολα στο system στο directory του lineage και ειμαστε ετοιμοι? κ οταν θελουμε να βαλουμε αλλο σερβερ πεταμε τα αρχεια του στο system αντικαθηστοντας αυτα του παλιου σερβερ???
RaNd Απρίλιος 8, 2005 Author #34 Απρίλιος 8, 2005 Ναι, ή κατεβαζεις το Connector, το πετας σε ενα φακελο μεσα στο φακελο Lineage2και μεσα σε αυτον τον φακελο τα διαφορα ini files των servers.Δινεις αλλο ονομα σε καθε ini (px Noobwars, BnB, klp klp).Tρεχεις το connector και επιλεγεις server
astrolabos Απρίλιος 8, 2005 #35 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Ναι, ή κατεβαζεις το Connector, το πετας σε ενα φακελο μεσα στο φακελο Lineage2 και μεσα σε αυτον τον φακελο τα διαφορα ini files των servers. Δινεις αλλο ονομα σε καθε ini (px Noobwars, BnB, klp klp). Tρεχεις το connector και επιλεγεις server Thnx a lot
Fireknight Απρίλιος 9, 2005 #36 Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RaNdΑλλιως δες εδω http://www.online-games.gr/viewtopic.php?t=217 και κατεβασε το Lineage2 Connector για να παιζεις σε πολλους Servers χωρις να αλλαζεις .ini καθε φορα ThanX .... καλο ακουγεται αυτο Edit:Γιατι παλι λεει noobwars στους servers ?????
->Γιωργος<- Απρίλιος 9, 2005 #37 Απρίλιος 9, 2005 κατσε γιατι μπερδευτικα.παμε στο φακελο του linage. φτιαχνουμε ενα φακελο conector.μεσα σε αυτον τον φακελο πεταμε ολα τα αρχεια των σερβερ,μονο τα ini η φτιαχνουμε υποφακελουσ και πεταμε μεσα τα αρχει των σερβερ?επισις απο που κατεβαζω το conector?κ επιδη το lineage2 ειναι λιγο μεγαλο για να το κατευασω το πουλανε? ποσο?
->Γιωργος<- Απρίλιος 9, 2005 #38 Απρίλιος 9, 2005 κ επισισ γιατι το patch του chronicle 2 ειναι 750 kb κ του oobwars 7,5 Mb ?
->Γιωργος<- Απρίλιος 9, 2005 #39 Απρίλιος 9, 2005 κ στο noobwars που εχει δικο του συστεμ το αντικατισθαμε με το κανονικο ?κ το φακελο systexures ι τον κανουμε?
RaNd Απρίλιος 10, 2005 Author #40 Απρίλιος 10, 2005 το καθε patch του καθε server εχει τα δικα του αρχεια, απλα οσοι εχουν C2 εχουν πιο προσφατα.Τα αρχεια που εχει το καθε patch πανε στον αντιστοιχο φακελο του Lineage.Οποτε κατα σειρα περνας το patch tou Noobwars/BnB και μετα πχ του Lineage2World.Στον φακελο connector πετας μονο τα ini αρχεια.Mην δινεις σημασια στο τι λεει στην οθονη επιλογης Server.Μεγαλες αλυσιδες Net Cafe το δινουν για 5-6, ή απλα πες σε καποιο γνωστο σου να στο κατεβασει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.