Jump to content

Lineage 2 World Server

RaNd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο καιρο και ψαξιμο βρεθηκε server αξιοπρεπης...

με 10x XP/SP, 20x Adena, και 1x Spoil ...

Lag free, me limit στους 2800 users και 24/7 πανω απο 2200 ατομα....

Τα εχετε ακουσει, τα ειπαμε κ μεις οτι δεν αλλαζουμε server και δεν παραταμε chars 50+ lvl....

Αλλα τα lvl ερχονται ποοολυ ευκολα, καθαρο PK χωρις μπινελικια και ιστοριες!

Events πολυ συχνα!

Cronicle 2 κατα 70%, full stable!

Φυσικα δεν ειναι δικος μου ο Server ουτε εχω καποιο κερδος απο αυτον, απλα τον προτεινω

για οσους δεν θελουν να γερασουν παιζοντας Lineage2 και θελουν να δουν τι πραγματικα θα πει

LineageII ....

http://www.lineage2world.com ;)

PS. Οπως οι περισσοτεροι εχω κ γω character σε εναν απο τους γνωστους servers (Νοοbwars) πανω απο 50 lvl....

PS2. Υπαρχουν αρκετοι Ελληνες, και 3-4 Ελληνικες clans ;)

PS3. Just give it a try ;)

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Όντως είναι τρομερός αυτός ο Server!!!!

Καταρχάς υπάρχει πλήρης ενημέρωση από τους admins του server και δεν σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια!

Επίσης, υπάρχουν και αυστηροί κανόνες που έτσι κάνουν ένα παιχνίδι πολύ καλύτερο σε επίπεδο.

Φυσικά εκεί είναι και έντονο το role playing, έτσι εαν δείτε να σας κιλλάρει κάποιος στο εντελώς ξαφνικό, μην αρχίσετε να τον βρίζετε! :p

Τον προτείνω κι εγώ! ;)

Ωραία. Χρησιμοποιούμε τον γνωστό client (αυτόν που έχουμε από τον noobwars.gr για παράδειγμα) και πιο από τα παρακάτω downloads;

Server Downloads :
Official Lineage2World Patch - Click here - March 18th, 2005

Client Downloads :
C1 Client Download Links - Click here - March 2nd, 2005

C2 Testures :

C3 Textures :
C3 Texture Download - Click here(bittorrent) - March 2nd, 2005

C3 Texture Direct Download
Part 1 - Click here
Part 2 - Click here
Part 3 - Click here
Part 4 - Click here
Part 5 - Click here
Part 6 - Click here

Πρέπει να κατεβάσουμε και τα C3 textures; (:drool: )

Περιμένω να με διαφωτίσετε :D

Με την σειρά...

1) Κατεβάζεις τα C3 Textures και τα εγκαθιστάς, αφού πρώτα έχεις πάρει backup το αρχείο ....warriors.utx (δεν θυμάμαι καλά το όνομά του) από τον φάκελο "animations". Αφού περάσεις τα C3 textures, επαναφέρεις το αρχείο ...warriors.utx από το backup που είχες πάρει.

2)Περνάς το Official Lineage2World Patch

Είσαι έτοιμος.

ΠΡΟΣΟΧΗ, το patch του l2world, έχει μέσα και το .ini αρχείο, επομένως θα αντικαταστήσει το .ini που έχεις.

Υ.Γ. Ο client από το Noobwars παίζει μια χαρά (εφόσον κάνεις τα παραπάνω).

RootX, δεν νομίζω να είναι κακό αυτό.

Και ούτε σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις donation.

Για να συντηρηθεί ο server θέλει κάποια χρήματα, τα οποία αυτά τα βγάζουν από τα donations.

Ο Admin του server αυτού, είπε οτι σε λίγο καιρό ο server θα πάει σε full C2 και θα αυξήσει το CAP των users από 2.800+ στους 6.000+ .

Για εμένα καλά κάνυν και έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι χρήστες κάποιο donation έστω και με μια μικρή ανταλλαγή, δηλαδή δίνεις εσύ 10$ και σου δίνουν αυτοί 10Μ adena μέσα στο game.

Αλλά πίστεψέ με, στον συγκεκριμένο server οι χρήστες που κάνουν donations δεν το κάνουν για τα adena, ειδικά με αυτά τα rates που έχει. Εγώ lvl 18 εκεί είχα 1Μ !!!!

Γενικότερα δεν παίζουν ρόλο τα adena σε αυτόν τον server :)

Δεν ειναι απαραιτητα τα C3 textures για να μπεις στον server, απλα εινα πολυ ωραια :)

Oσο για τα Donations προτiμω τα φανερα παρα τα κρυφα (βλ. ΝW & BnB) .....

Οταν στον ΝW k BnB σαπισαν το Wish Potion bug δεν νομιζω να εδωσαν 10 για να φτιαξουν αλλο server ..

Aπλα θεωρω τον server αυτο την αμεσως καλυτερη επιλογη μετα τους Official...

Κανένα πρόβλημα, δεν είπα μην παίξετε εκεί... απλά εμένα με καλύπτει ο server που παίζω τώρα και δεν με καλύπτει server όπου με 10$ αγοράζω adena. :)

Ναι βρε, δεν είπα ότι μου υπέδειξες τίποτα, καλά κάνατε και αναφέρετε και άλλον server,, όσο υπάρχουν επιλογές καλό για όλους είναι...

BnB παίζω, 60 lvl gladi :D

Αρχική απάντηση από RootX

Εχμ, αυτό το προσέξατε?

Kανουν οτι μπορουν για να μας αρμεξουν!Ο προσωποικος GK ειναι ολα τα λεφτα παντως :hehe:

Αρχική απάντηση από Aligator21

χιχιχιχιχιχιχιχιχιιχ

ΒnB sucks! no offence! (sorry για το offtopic, αλλά δεν κρατιόμουνα :S )

Nope, δεν suckz, το αντίθετο θα έλεγα... anyway, αρκετά σκοτώνονται μεταξύ τους, μην αρχίσουμε τα ίδια και εδώ :)

Αρχική απάντηση από RaNd

Οταν στον ΝW k BnB σαπισαν το Wish Potion bug δεν νομιζω να εδωσαν 10 για να φτιαξουν αλλο server ..

Ξερεις κατι που δε ξερω μαλλον,για πες λιγο τι εγινε? :hmm:

Μια παρατηρηση για τα C3 textures,τα ειχα βαλει κι εγω μια περιοδο,μεγαλες διαφορες δεν ειδα,ομως ετρωγα πολλα κολληματα στο παιχνιδι.Τα ειχα βαλει οπως λεει κι ο αλλιγατορας,μετα τα σβησα ολα και τα περασα απ την αρχη μαζι με C2 textures,και δεν ξαναειχα κανενα προβλημα.Τωρα αν ειναι μονο το δικο μου μηχανημα που τα κανει αυτα δεν εχω ιδεα ;p

Αρχική απάντηση από Aligator21

Samael, πολλά...(!!!)

Eεε πες ντε!Διαβαζα προχθες λιγο το φορουμ του BnB κ τραβουσα τα βυζια μου!Ο ενας κατηγορουσε τον αλλον οτι του εδωσαν items οι admins !!

Αρχική απάντηση από Shadow KnighT

Μια παρατηρηση για τα C3 textures,τα ειχα βαλει κι εγω μια περιοδο,μεγαλες διαφορες δεν ειδα,ομως ετρωγα πολλα κολληματα στο παιχνιδι.Τα ειχα βαλει οπως λεει κι ο αλλιγατορας,μετα τα σβησα ολα και τα περασα απ την αρχη μαζι με C2 textures,και δεν ξαναειχα κανενα προβλημα.Τωρα αν ειναι μονο το δικο μου μηχανημα που τα κανει αυτα δεν εχω ιδεα ;p

Έχει ακουστεί ότι το πρόβλημα υπάρχει με ATi κάρτες γραφικών. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα διορθωτικό patch.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.