Harrisxr650 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2017 (edited) καλησπερα σε ολους, περνω αυτο το μυνημα καθε φορα που κανω boot, μολις βγει το desktop. παω στα settings οπως πρoτεινει αλλα δεν υπαρχει κουμπι activate, win 10 pro (original οχι θειου) ειναι ενεργοποιημενα κανονικα ή μαλλον ηταν? ξερει κανεις τι παιζει? thanks Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2017 από Harrisxr650 ορθογραφικο λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 22, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Αυτό το δοκίμασες; https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/your-windows-licence-will-expire-soon-windows-10/2fa47963-c193-4e43-bdc0-e2cbab42328d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Οκτώβριος 22, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 ναι. κανει restart κανινικα και μολις βγει στο desktop βγαινει και το σφαλμα..:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 22, 2017 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Θα έκανα τότε ένα τηλ την Δευτέρα στην Microsoft για να λυθεί το θέμα Εξάλλου αυτό προτρέπει και στο Link Που σου έδωσα αν δεν πιάσει αυτό με την εντολή slmgr -rearm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 22, 2017 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Το κλειδί είναι από του ebay? στο activation menu στις ρυθμίσεις τι σου γράφει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Οκτώβριος 23, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το κλειδί είναι από του ebay? στο activation menu στις ρυθμίσεις τι σου γράφει; στο menu μου βγαζει οτι ειναι activated και επισης δεν βγαζει επιλογη για activate , επισης κανοντας log in στο λογαριασμο μου στην microsoft επισης μου βγαζει οτι ειναι activated το κλειδι αγοραστηκε απο φιλο που αποφασισε να παει σε mac, δεν νομιζω να ειναι απο ebay αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts