DIMITRIS56 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2017 (edited) Καλησπέρα, έχω το sharkoon Drakonia, πλέον έχει θέμα με το διπλό κλικ. Θέλω να ρωτήσω αν το έχει ανoιξει κάποιος να μου πει τον τρόπο. Ξέρω πως θα φτιάξω το πρόβλημα με το κλικ, το έχω φτιάξει και σε άλλα ποντίκια. Έχω αφαιρέσει τα pads και τα αυτοκόλλητα από το κάτω μέρος και είχε μόνο μία βίδα. Παρόλα αυτά δεν έβγαλα άκρη προς τα που χαλαρώνει- κουμπώνει. Ελπίζω να το έχει ανοίξει ήδη κάποιος! Βρήκα το λάθος μου μπορεί να σβηστεί το θέμα!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2017 από DIMITRIS56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 22, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Δε το γράφεις κι εδώ μπας και το χρειαστεί κανείς στο μέλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS56 Οκτώβριος 22, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2017 Αυτό που δεν είχα προσέξει ήταν πως τα pads από κάτω έχουν ταινία διπλής όψης πολύ λεπτή, με αποτέλεσμα να αφαιρώ ναι μεν το pad αλλά όχι την ταινία και το χειρότερο ήταν ότι το κοίταζα και δεν μπορούσα να το ξεχωρίσω. Επίσης δεν ήθελα να το καθαρίσω τα ίχνη από τις κόλλες που έβλεπα, για να κολλήσω τα pad ξανά αργότερα. Σε άλλα ποντίκια που έχω ανοίξει δεν είχαν ταινία και ξεκολλούσαν πολύ πιο εύκολα τα pad και έβλεπες τις βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts