Cool Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 Στο Speedfan εκτός από τις άλλες θερμοκρασίες, έχει και μία -48!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Η mobo είναι η ASUS P4P800 SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Λαθος ενδειξη λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 πρεπει να ειναι λαθος!εχεις τετοια ψυξη καπου μεσα στο pc σουετσι ωστε να εχεις -48 βαθμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Εμενα λεει 127 βαθμους!! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Ενα -55 μου εχει και μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Στην πρώτη καρτέλα του προγράμματος, πάτα Configure. Δες σε ποιο chip είναι η θερμοκρασία που έχει φτάσει -48. Πήγαινε στην καρτέλα Advanced και διάλεξε αυτό το chip από τη λίστα που έχει. Πειραματίσου με τα temperature offsets και σύγκρινέ τα με εξωτερικό αισθητήρα που θα σου λέει ποια είναι η πραγματική θερμοκρασία. Προφανώς το SpeedFan διαβάζει λάθος τις ενδείξεις της μητρικής σου, αλλά επειδή αυτά διαφέρουν από μητρική σε μητρική, δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις... απλώς άλλαζε τα offsets μέχρι να το πετύχεις. Αν έχεις απορία ή δεν κατάλαβες, πες μου να σου το εξηγήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Απρίλιος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 @ Bobi Rhoads Αν είχα τέτοια ψύξη, θα ήταν καλά! Προς το παρόν είναι καλοριφέρ το PC μου.@ nickstamat Έκανα αυτό που είπες αλλά δεν έχω έξωτερικό αισθητήρα για να μετρήσω. Αλλά και να είχα, αλλάζοντας τα offsets μου βγάζει διάφορες θερμοκρασίες οπότε δε θα ξέρω ποιά είναι η πραγματική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.