cos1968 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2017 Εχω την μητρικη MSI-7235 P965 NEO V1,1 Και εχω το εξης θεμα.Kανω τερματισμο σε windows 7 home premium και οταν κλεινει αμεσως μετα ξαναανοιγει απο μονο του το pcΕχω δοκιμασει και τα παντα απο bios αλλαγες ξηλωσα τα παντα απο μεσα και αφησα μονο την μητρικη αλλαξα και τροφοδοτικο και επεξεργαστη αλλα τιποτα Εαν υπαρχει καμια ιδεα δεκτη ευχαριστως
Efialtis Οκτώβριος 13, 2017 #2 Οκτώβριος 13, 2017 Μήπως είναι βραχυκυκλωμένο το Power on του κουτιού σου;
Γιάννης_84 Οκτώβριος 13, 2017 #3 Οκτώβριος 13, 2017 Δοκίμασε για αρχή να βγάλεις από πάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι με το που πατήσεις shutdown. Μου έχει τύχει να φταίει ένα από τα δύο για ακριβώς ίδια συμπεριφορά. Αν δεις ότι φταίει ένα από τα δύο, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάτι στα wakeupevents ή στο power management γενικότερα. Επίσης πρέπει να διευκρινήσεις εάν ολοκληρώνεται κανονικά το shutdown και σβήνει το τροφοδοτικό και μετά ξανανάβει ή εάν τρώει restart πριν το ολοκληρώσει. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να αναφέρει κάτι χρήσιμο ο event viewer.
Oric Οκτώβριος 13, 2017 #4 Οκτώβριος 13, 2017 Τον ισχυρότερο επεξεργαστή που μπορεί να δεχθεί αυτό το mb τον κάνει σκόνη ο φθηνότερος και ταπεινότερος celeron σε socket 1151. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την αναβάθμιση που σκέφτεσαι εδώ και πέντε χρόνια; 1
cos1968 Οκτώβριος 13, 2017 Author #5 Οκτώβριος 13, 2017 Ακαρπες ολες οι προσπαθειες εαν εχει κανεις πληρη οδηγο για αλλαγη bios kai απο που να το κατεβασω γιατι αυτο που εχει επανω δεν συπμπιπτει με της σελιδας αλλα νουμερα βγαζει
TopCLR Οκτώβριος 13, 2017 #6 Οκτώβριος 13, 2017 Μήπως τα Windows "μπερδεύουν" τον τερματισμό με την επανεκκίνηση (αν είναι επανεκκίνηση όπως ρωτάει και ο Γιαννης_84); Μου έχει τύχει να "τρελαθουν" τα Windows και αντί για τερματισμό να κάνουν επανεκκίνηση. Αν ήταν το κουμπί "Power on" βραχυκυκλωμένο θα έπρεπε να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις (ανοιγμα, σε 3-4 δευτερόλεπτα κλείσιμο, άνοιγμα κλπ). Ακόμα και αν περνούσε το BIOS και έμπαινε Windows, λογικά τα Windows βλέποντας "πατημένο" το κουμπί θα έκαναν τερματισμό.
optimogar Οκτώβριος 13, 2017 #7 Οκτώβριος 13, 2017 Στον kabini μου με ένα cx500 ενώ πατούσα τερματισμό και φαινόταν να έκλεινε το pc, έμεναν τα ανεμιστηράκια ανοιχτά. Τελικά έβαλα ένα sf450 και όλα κομπλέ. Με τι τροφοδοτικά δοκίμασες;
Recommended Posts