Jump to content

λοιπον αν δεν εχουμε και πολλα λεφτα τι παιρνουμε?

scrolllock

Recommended Posts

Κρατα τα φραγκα σου λιγο ακομα κ χτυπα μια PCI-e σε λιγο. Εγω πηρα μια Χ800pro σε agp πριν 2 μηνες κ ακομα μουντζωνομαι !

Συμφωνω μην αγορασεις τιποτα αυτη την στιγμη

Κρατα τα λεφτα σου για PCI Express και γενικα για νεωτερες λυσεις που ερχονται σε σχετικα συντομο διαστημα

Τα 300 είναι σχετικά λίγα λεφτά ? Μην τρελαθούμε κιόλας

Πες μας πρώτα και τι κάρτα έχεις?

Όπως έιπαν και οι προηγούμενη δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτα για agp.

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις. Αν θες να παίζεις με όλα στο full και σε μεγάλες αναλύσεις, η μόνη λύση είναι να βολευτείς με ότι έχεις τώρα και να μαζέψεις λεφτά για PciX.

Εγώ επειδή δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις [ και δεν έχω και το απαραίτητο budget ;)] σκοπεύω να μείνω αρκετό καιρό ακόμα σε AGP.

Κάποια στιγμή θα βρω μια used 9800Pro που θα με κρατήσει για λίγο καιρό.

Μετά θα πάρω μια 6800GT που θα έχει πιο προσιτή τιμή τότε.

Για PciX έχουμε μέλλον..

Γιατι ρε παιδια,τοση διαφορα σε επιδοσεις εχουν οι μεγαλες καρτες απο agp σε pci-x??

Θυμαμαι στα συγκριτικα τις εβγαζαν με ενα ελαφρυ προβαδισμα,οχι πολλα πραγματα.

Και επειδη θελω και εγω να αγορασω σε λιγο καιρο θα επαιρνα καποια απο τις ''μεγαλες''...

φιλε μου οι pci-x εχοθν πολυ καλυτερα overclockings απο τισ agp.....υπαρχει πολυ καλυτερη επικινονια μεταξυ μνημης της καρτας και motherboard...

Αρχική απάντηση από Tripper

φιλε μου οι pci-x εχοθν πολυ καλυτερα overclockings απο τισ agp.....υπαρχει πολυ καλυτερη επικινονια μεταξυ μνημης της καρτας και motherboard...

1) δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο

2) καλύτερη επικοινωνία? δεν νομίζω να έχει ορατές διαφορές στις επιδόσεις

@Battosai: 6600gt = faster από 9800;)

Eπειδη πολλη απλα το AGP πεθαινει

Kατα τα τελη αυτου του χρονου και μετα ολες οι καρτες που θα βγαiνουν θα ειναι σε PCI Express μονο

σωστα ολα αυτα και το AGP πεθαινει αλλα εγω τωρα την θελω την καρτα γιατι θελω να παιξω κανενα καλο παιχνιδακι και εχω (επιτελους) ελευθερο χρονο. Και αφου δεν με βλεπω να αλλαζω συντομα μητρικη και cpu (χπ3200) πρεπει να παω σε AGP. Δηλαδη τι λετε να παρω καμμια 6600gt AGP?

τι καρτα εχεις τωρα?

αν καιγεσαι τοσο πολυ με μια 6600gt θα εισαι μια χαρα αρκει να μην εχεις απαιτησεις για φιλτρα...

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:41]

@Battosai: 6600gt = faster από 9800;)

Ακριβώς επειδή κυκλοφορεί η καινούργια 6600GT, η τιμή μιας μεταχειρισμένης 9800 φαντάζομαι θα είναι ακόμα μικρότερη. ;)
Αρχική απάντηση από haris1984

τι καρτα εχεις τωρα?

αν καιγεσαι τοσο πολυ με μια 6600gt θα εισαι μια χαρα αρκει να μην εχεις απαιτησεις για φιλτρα...

Μια 6600Gt και θα σου περισσέψουν κιόλας

Αλλα πες μας και τι έχεις?

Αρχική απάντηση από Vasot

Eπειδη πολυ απλα το AGP πεθαινει

Kατα τα τελη αυτου του χρονου και μετα ολες οι καρτες που θα βγαiνουν θα ειναι σε PCI Express μονο

αν δεν σκοπεύει να αλλάξει pc για 1-2 χρόνια, δε βλέπω το λόγο να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει του χρόνου.

Κοίτα ... καλό θα ήταν (πέρα από να μας πεις τι απαιτήσεις έχεις) να μας πείς και τι επεξεργαστή, RAM, ROM, κτλ έχεις

Πχ εάν έχεις κανένα 2Ghz, ή καμιά 256 RAM δε λέει να ξοδέψεις ... (σπαταλλήσεις δηλαδή) τα Ευρά σου για μια κάρτα γραφικών

Αρχική απάντηση από scrolllock

εχω εναν χπ2500@χπ3200 και μια gf440. σκεφτομαι οτι με μια 6800 θα βγαλω 2 χρονακια.

λογικά με 6800 θα τα βγάλεις. τροφοδοτικό καλό έχεις? η 6800 πίνει τα αμπέρ σα frulite, από ότι λένε τα specs και οι κάτοχοι :D

6800 είναι αρκετά καλύτερα από 6600, απλά κοίτα αν μπορείς να πάρεις κάποια η οποία να ξεκλειδώνει. νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι κάποιες φτηνές asus έχουν όλες πυρήνα από 6800gt. ψάξε παλιότερα threads:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.