scrolllock Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 μια που σκεφτομαι να κανω μερικες αγορες ειπα να παρω και μια αυθεντικη κοπια windows μια και dsp κοστιζει λιγοτερο. Το ερωτημα ειναι να παρω τα χπ προ, χομε ή media center? Τι διαφορα εχουν τα προ απο τα χομε? για χρηση σε σπιτι χωρις δικτυο εχουν διαφορα? θα μπορω να πειραζω τα services? Τα media center ειναι οντως ευχρηστα? γιατι και tv tuner εχω αλλα και dvd στον Η/Υ βλέπω. Τι θα προτεινατε?
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #2 Απρίλιος 6, 2005 xp προ.κατι ειδα με τα αυτια μου οτι θα μπορεις αργοτερα να τα αντικαταστησεις τζαμπα με τα 64μπιτ που θα βγουν σε λιγο
schumifer Απρίλιος 6, 2005 #3 Απρίλιος 6, 2005 ’μα θες να πάρεις αυθεντικά πρόγραμμα παραθυριών πάρε τα 98 SE. Κανένας δεν ασχολείται πλέον με τις τρύπες του -φροντίζει από μόνο του να σπάει.Αφού θες να δώσεις χρήματα για λειτουργικό γιατί δεν παίρνεις ένα λίνουξ ,πχ Suse Linux 9.2 professional? 80 ευρώ αν θυμάμαι σωστά και παίρνεις όχι μόνο ένα σαφώς ανώτερω και με περισσότερες προοπτικές λειτουργικό αλλά μία πλήρη σουίτα εφαρμογών για ό,τι μπορεις να φανταστείς και να χρειαστείς. Για την ακρίβεια ,για κάθε εφαρμογή που θα θες να αντικαταστήσεις από τυην αντίστοιχη παραθυρική θα έχεις αρκετές επιλογές -καλώς ήρθες στον κόσμο του ανοιχτού λειτουργικού.Και αν έχεις 64μπιτο σύστημα παίρνεις το αντίστοιχο 64μπιτο πακέτο που εκμεταλλεύεται άριστα τις δυνατότητες των αντίστοιχων επεξεργαστών
Vasot Απρίλιος 6, 2005 #5 Απρίλιος 6, 2005 απο παιχνιδια ομως τι λενε τα linux? Tρεχουν και δεν τρεχουν και τοσο...Αμα το θες για παιχνιδια καλυτερα παρε Windows
Chosen Απρίλιος 6, 2005 #6 Απρίλιος 6, 2005 Εγώ προτείνω XP Pro.Δεν ισχύει πλέον το "Δεν έχω ιδέα από Linux". Έχουνε γίνει πολύ πιο εύκολα πλέον τα πράγματα και με τις τόσες δωρεάν διανομές, απορώ γιατί δεν τα βάζει κανείς σε dual boot να τα συνηθίζει...
schumifer Απρίλιος 6, 2005 #7 Απρίλιος 6, 2005 Πλέον τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν κοινό είτε υποστηρίζοντα από τον WINE είτε από το CEDEGA
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #12 Απρίλιος 6, 2005 Xp pro λογο encryption feature που εχουν σε αντιθεση με τα home.
deadlock7 Απρίλιος 6, 2005 #13 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [Σήμερα, στις 04:25] κατι ειδα με τα αυτια μου.. ???????????Γνωμη μου ειναι να περιμενεις τα 64bit(αν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με τον επεξεργαστη σου),αλλιως xp pro οπως ειπαν ολοι..Linux προτεινω μονο αν εχεις πολυ χρονο για να τα μαθεις..και σιγουρα δεν θα απογοητευτεις με το αποτελεσμα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.