uhu Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2017 (edited) Alfa Romeo 155 V6 TI (150kg ballast) - BMW M3 E30 - Mercendes Benz 190 EVO @ Monza TIME OF DAY: 18:50 WEATHER: Mid-Clouds AIR TEMP: ~18°C WIND: 9.4 KM/H NW GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστούς ρυθμούς...Tyre blankets: On Setup: Free Penalties : On Damage: 100% PRACTICE: (75 λεπτά) QUALIFY: 15 λεπτά RACE: 20:30 2X30' . 2nd race reversed order Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ COMBO ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Αγωνας και τη Πεμπτη 12-10-17Official Practice Πέμπτης 12/10/2017 στις 21:00Qualify: 22:15Race:22:30 40Λεπτος Αγώνας Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από GoMaR 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 8, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 Θα πάρω τη bmw και ας είμαι πιο αργός και δε την ευχαριστιέμαι οδηγικά όσο την merc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 8, 2017 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 DTM του 90 , σε πίστα του 66... Ναί, βγάζει νόημα... 150κιλά? Θα το δούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 8, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 De Μόλις τώρα, το μέλος liakjim έγραψε: DTM του 90 , σε πίστα του 66... Ναί, βγάζει νόημα... 150κιλά? Θα το δούμε? Δεν ... Δοκίμασα, και ούτε και μένα δεν... όλο ευθεία και 2 στροφές Θα βάλουμε την κανονική μονζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2017 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 διορθωθηκε ο τιτλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 9, 2017 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Και η καθιερωμένη εικόνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 9, 2017 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Μηπως εχω βαλει λαθος bmw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 9, 2017 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Πρέπει να έχω κάποιο pack; Επίσης, βασικότερο, μπορώ να παίξω ή έχουν κλείσει οι θέσεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2017 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Δε ξερω για τα DLC, αλλα για τις θεσεις εννοειται μπαινεις χωρις αιτηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Οκτώβριος 9, 2017 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Χρειάζεσαι το Dream Pack 1 για τα DTMs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 9, 2017 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 πριν 58 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Πρέπει να έχω κάποιο pack; Επίσης, βασικότερο, μπορώ να παίξω ή έχουν κλείσει οι θέσεις; Το dream pack 1 μονο νομιζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekgamer05 Οκτώβριος 9, 2017 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Παιδιά είναι ανοιχτός ο σέρβερ τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 9, 2017 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 (edited) πριν 18 λεπτά, το μέλος greekgamer05 έγραψε: Παιδιά είναι ανοιχτός ο σέρβερ τώρα; Πάντα ειναι ανοιχτος ο server. Εκτος αν κάνω καμια μαλακια.... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekgamer05 Οκτώβριος 9, 2017 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Δεν τον βρισκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 9, 2017 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος greekgamer05 έγραψε: Δεν τον βρισκω Θελει το dream pack 1,αν δεν τοχεις πιθανόν να μην τον εμφανίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 9, 2017 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 πριν 42 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Θελει το dream pack 1,αν δεν τοχεις πιθανόν να μην τον εμφανίζει. Το εμφανίζει αλλά θα είναι κόκκινο ότι δεν έχεις... @greekgamer05 γράψε τη λέξη greek και θα το βρει. Δες στην εικόνα που σου βάζω τι πρέπει να είναι τσεκαρισμένο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 9, 2017 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Τέτοια combo είναι γαματα. Μακάρι να είχαμε περισσότερα τέτοια παλιά αγωνιστικά!Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 9, 2017 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 Μάλλον πολύ το ballast στην alfa. Punto την έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 9, 2017 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος PolomanGR έγραψε: Μηπως εχω βαλει λαθος bmw? Το Group A DTM με λίγο ballast πρέπει να μπει. πριν 21 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Μάλλον πολύ το ballast στην alfa. Punto την έκανα. μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 9, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 (edited) πριν 45 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Το Group A DTM με λίγο ballast πρέπει να μπει. μια χαρά είναι Οχι ρε είναι εμφανώς βαρύτερη. Και εγω δεν είμαι υπέρ του γ(ρ)αμάμαξου αλλά αφού το βάλαμε καλό είναι να παίζει για όποιον θέλει. Η bmw γιατί πάει σαν ντοπαρισμένη? Μ αυτήν τρέξαμε την προηγούμενη φορά που την είχε πάρει ο Ακης, και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του ??? Μάλλον και αυτή θέλει λίγο. Για 50 bmw και 100 alfa το κόβω. Για δοκίμασε λίγο έτσι Σταύρο. Plsssssssssssss Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts