porfuros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Καλησπέρα σας!Έχω μια LG l1715S.Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μέχρι που χθες μου παρουσίασε το εξής:ΠΑρατήρησα σε κάποιο σημείο της επιφάνειας της οθόνης κάποιες μαύρες μικρές γραμμούλες. Το παρατήρησα κάποια στιγμή που ο φόντος είναι ανοιχτόχρωμος.Όταν κάνω κύλιση της οθόνης, παρατηρώ και το εξής: σα να είναι ανάμεσα στην εξωτερική επιφάνεια και την οθόνη. Ξέρω αυτό ακούγεται "κάπως", αλλά προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε.Σε εκείνο το σημείο νομίζω οτι προσπάθησα να καθαρίσω ένα στίγμα που είχε η οθόνη με ένα βρεγμένο πανί. Πάιζει ρόλο αυτό;Αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε με για να μου δώσετε μια ποιό σαφή απάντηση!Ευχαριστώ.:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 καλως ηρθεςποσο καιρο εχει αυτο το φαινομενο? αν εχει πολυ ισως να ειναι μονιμο και να χρειαστει να παρεις τηλεφωνο την αντιπροσωπεια για τα περαιτερωΕΔΙΤ : μοιλες ειδα το εχθες, αστο κανα 2 μερες ακομα να δεις αν θα φυγει. Να ξερεις οτι οι TFT καθαριζονται με πανακια που ισα ισα εχουν υγρασια , δε θελει βρεγμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
porfuros Απρίλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Έχει μάλλον μια μέρα.Μπορεί να είναι απο την θγρασία και να εξαφανιστεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.