panosdb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2017 (edited) Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο ειναι οτι κατεβαζω πιστες και αμαξια τα περναω στον φακελο cars του assetto corsa και tracks αντιστοιχα και οταν ανοιγω το παιχνιδι δεν μου τα εμφανιζει.Μπορειτε να με βοηθησετε , εχει αντιμετωπισει κανει αυτο προβλημα; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2017 από panosdb Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 1, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος panosdb έγραψε: Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο ειναι οτι κατεβαζω πιστες και αμαξια τα περναω στον φακελο cars του assetto corsa και tracks αντιστοιχα και οταν ανοιγω το παιχνιδι δεν μου τα εμφανιζει.Μπορειτε να με βοηθησετε , εχει αντιμετωπισει κανει αυτο προβλημα; Μάλλον δεν τα περνάς σωστά. Στο content , τα αμάξια πάνε στο cars και οι πίστες στα tracks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdb Οκτώβριος 1, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 και ομως δεν ειναι αυτο θα το ξανα κοιταξω αλλα δεν νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο που θα φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 1, 2017 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος panosdb έγραψε: και ομως δεν ειναι αυτο θα το ξανα κοιταξω αλλα δεν νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο που θα φταιει; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ανεβασε ένα screenshot από το file structure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdb Οκτώβριος 1, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Spoiler Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 1, 2017 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Σωστό φαίνεται . Περίεργο. Δεν μου έρχεται κάποια ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdb Οκτώβριος 1, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 δεν ξερω τι να πω προσπαθω να βρω τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 1, 2017 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Ο φάκελος bridgehampton είναι ο αποσυμπιεσμένος σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdb Οκτώβριος 1, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 δεν ξερω μπορεις να με βοηθησεις λιγο θες να στειλω καποια screen shot ενω εχω ανοιξει τον φακελο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 1, 2017 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 πριν 16 λεπτά, το μέλος panosdb έγραψε: δεν ξερω μπορεις να με βοηθησεις λιγο θες να στειλω καποια screen shot ενω εχω ανοιξει τον φακελο; Ναι αμέ , ανέβασέ τα εδώ. Πάντως αν τα βάζεις σωστά τότε ίσως θέλει file integrity η εγκατάστασή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Οκτώβριος 1, 2017 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Αγορασμενο το game?Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdb Οκτώβριος 1, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 ναι αγορασμενο το game πριν 2 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts