Jump to content

Λίγο για το sleeving...

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια... το ξερω οτι εχει ξαναγινει το θεμα αλλα δεν απαντησα σ'αυτο γιατι ηταν παλιο... θελω να ρωτησω τους ειδικους κατι... οταν με τον εξολκεα βγαζω το βισματακι μετα τα "αυτακια" οταν παω να τα ξαναβαλλω πως ξαναανοιγουν για να συγκρατηθουν πανω στο μόλεξ;; οταν τα κλεινω με τον εξολκεα μετα δεν μενουν κλειστα;;

Κάποια μένουν περισσότερο κλειστά κάποια επανέρχονται, εγώ τα ανοίγω ελάχιστα (δε θέλουν και πολύ βασικά) με ενα ξυράφι και είναι ok.

Πάρε ένα βελονάκι πλεξίματος και θα δεις πόσο εύκολα και θα τα βάλεις και θα τα βγάλεις. Εγώ έτσι κάνω δουλειά ;)

αφου εχει εξολκεα το παιδι...γιατι να μπερδευεται με τις καρφιτσες?

με ενα κοπιδι ή κατι μακρυ του στυλ καρφιτσα ή συνδετηρα μπορεις να σπρωξεις τα αυτακια απο την εσωτερικη μερια του μολεξ.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:24]

να ρωτησω κατι αλλο , απο τα SATA power molex πως τα βγαζετε?

αυτα δεν τα πειραζουμε...

απλα τα sleevαρουμε απο πανω μιας και Molex τους ειναι σχετικα λεπτο...

ή κοβεις το καλωδιο, προσθετεις οσο εξτρα μηκος επιθυμεις και κατοπιν ξανακολλας , μονωνεις και το sleevαρεις ολο μαζι

αφου πρωτα εχεις περασει τοι sleeve οταν το εκοψες προηγουμενως...

σηκωνεις λιγο και με προσοχη τα πλαστικα που εχει απο την κατω μερια και τραβας το καλωδιακι...προσεχε ομως μην σπασουν τα πλαστικα...

κοπριτη μπορει και αφου βγαλει το μολεξ να τα τυλιξει με λιγο μονωτικη ταινια μεχρι να τα περασει και μετα να την βγαλει για να ξαναβαλει το μολεξ.

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 22:41]

κοπριτη μπορει και αφου βγαλει το μολεξ να τα τυλιξει με λιγο μονωτικη ταινια μεχρι να τα περασει και μετα να την βγαλει για να ξαναβαλει το μολεξ.

ναι βρε

αμα εχεις απο τα λιγα sata βυσματα που ανοιγουν αυτο θα κανεις...

αλλα τα περισσοτερα ειναι κλειστου τυπου

οποτε ακολουθουμε την παραπανω "πλαγια" αντιμετωπιση...

κοπριτη δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχαν κλειστα βυσματα...τα μονα που εχω προσπαθησει να σλιβαρω ειναι αυτα του ταγκαν μου και ανοιγουν...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδες το κιτ που εχει ο hacshop

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1891

ειναι αρκετο ? ενα θα μου φτασει ή θελω 2?

αναλογα το τροφοδοτικο συνιθος ομως περνεις 2 για να εισαι σιγουρος αλλα και αν χριαστι να σλιβαρεις τιποτα αλλο

Αρχική απάντηση από ea6gka

εξολκεα που θα βρω ρε παιδια?

στο hac εχει αλλα ειναι λιγο τσιμπιμενο. αυτον που εχει παντος τα βγαζει ολα και θυλικα και αρσενικα μολεξ.

haris1984 τον εξολκεα που λες εισαι σιγουρος οτι μπορει να εχει μεσα???

D.J. alex ποσο δηλαδη κοστιζει;;

Αρχική απάντηση από Παπ

haris1984 τον εξολκεα που λες εισαι σιγουρος οτι μπορει να εχει μεσα???

D.J. alex ποσο δηλαδη κοστιζει;;

αν θυμαμε καλα γυρο στα 12-15 ευρο

Και γω ετσι ελεγα. Με το κατσαβιδακι ενανα 5-10 λεπτα το μολεξ στην καλυτερη. με το εργαλειακι κατω απο 20"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.