Darap21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2017 Καλησπέρα..Τον Αύγουστο αγόρασα τα XyperX Cloud απο Seven.. Απο την πρώτη μερα οταν κουνούσα την ροδέλα των ακουστικών για την ένταση έκανε ενα σπαστικό χρατς χρατς..λέω θα ειναι η κάρτα..δοκιμάζω άλλη κάρτα και πάλι τα ίδια..Πήγα σήμερα το δοκίμασαν κ αυτοί και όντως το έκανε...Μου έκαναν αντικατάσταση και πάλι τα ίδια...Τι στο καλό γίνεται???Τι να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2017 Το κανει και το δικο μου. Απλα δεν την κουναω ειναι παντα σταθερη και δεν εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 29, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2017 Ε και ειναι σωστό αυτο???80€ δωσαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 30, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2017 Έβαλα το Controller τις κάρτα και δεν κάνει αυτον τον θόρυβο..Απο οτι φαίνεται εχει θέμα το συγκεκριμένο μοντέλο HyperX cloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 10, 2017 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Έβαλα το Controller τις κάρτα και δεν κάνει αυτον τον θόρυβο..Απο οτι φαίνεται εχει θέμα το συγκεκριμένο μοντέλο HyperX cloudΓια ποιο μοντέλο μιλάμε?Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts