wolves Οκτώβριος 5, 2017 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Λεγετε το ρε, οταν παιζει pit-stop στον αγωνα, να εχουμε κανει τα κουμαντα μας. Ουτε κουμπια ειχα σεταρει ουτε τιποτα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 5, 2017 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Εντωμεταξύ πως γίνεται να παίρνει μόνο 40 λίτρα; Σήμερα δοκίμασα το combo,δεν θυμόμουν καθόλου το αμαξάκι,ωραίο,πολύ σταθερό. 10 άτομα μαζευτήκαμε σήμερα,και εγώ ειχα ενα απολαυστικό αγώνα κυρίως με τον @Oxide Burnedbrain . Σε κάποια φάση έφυγε το τιμόνι απο το κοκπιτ,και μπήκα αρων άρων στα πιτ να το φτιάξω,πάλι καλά που χρειαζόμασταν πιτ στοπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 5, 2017 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Καλά,παίζω αρκετά χρόνια με sims,έχω ένα σωρό αγώνες και εμπειρίες να θυμάμαι αλλά αυτό το σημερινό σε ξαναγινε. Μία ενοχλητική μύγα κολλημένη πίσω μου για μία ολόκληρη ωρα?!!! Με εσκασε ο Σταυρος, με ιδρωσε και με εσκασε ως που με πέρασε παναξια,δίκαια,αγρατσουνιστα,υποδειγματικά! Μπράβο,μπράβο, μπράβο! Δε ξέρω τι άλλο να πω, μιλάμε για μία ώρα να έχεις κολλημένο πίσω σου,κολλημένο όμως έναν άλλο οδηγό ο οποίος είναι τόσο εκνευριστικα σταθερός και αλανθαστος που τελικά σου σπάει τη μαγκια. Μπράβο ρε Σταυρο,με διελυσες!Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 5, 2017 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Σταύρο το κοκπιτ του Άρη σου έχει δώσει φτερά! Καλά 40 λεπτά αγώνας και δεν έφτασε το ρεζερβουάρ; Δεν μου φαίνεται λογικό. Μήπως υπάρχει bug ; 4.1χμλ επί 21 γύρους = 86χλμ Περίεργο.Πόσα χωράει; Κανονίστε να έρθετε και την Κυριακή να γίνει μακελειό! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 5, 2017 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Καλά,παίζω αρκετά χρόνια με sims,έχω ένα σωρό αγώνες και εμπειρίες να θυμάμαι αλλά αυτό το σημερινό σε ξαναγινε. Μία ενοχλητική μύγα κολλημένη πίσω μου για μία ολόκληρη ωρα?!!! Με εσκασε ο Σταυρος, με ιδρωσε και με εσκασε ως που με πέρασε παναξια,δίκαια,αγρατσουνιστα,υποδειγματικά! Μπράβο,μπράβο, μπράβο! Δε ξέρω τι άλλο να πω, μιλάμε για μία ώρα να έχεις κολλημένο πίσω σου,κολλημένο όμως έναν άλλο οδηγό ο οποίος είναι τόσο εκνευριστικα σταθερός και αλανθαστος που τελικά σου σπάει τη μαγκια. Μπράβο ρε Σταυρο,με διελυσες! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω ξαναπεί,το κοκπιτ σε συνδυασμό με το vive μου έχουν δώσει μια σταθερότητα και μια εμπειρία που δεν είχα ποτε πριν,και μαζι όρεξη να παίζω περισσοτερο. Επίσης με τοσους αγώνες εδω μέσα,με τα άτομα και το επίπεδο που έχουμε,είναι λογικό να υπάρχει βελτιώση. Επίσης,βρήκα το σημείο που μου έφυγε η τιμονιέρα: πριν 8 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Σταύρο το κοκπιτ του Άρη σου έχει δώσει φτερά! Καλά 40 λεπτά αγώνας και δεν έφτασε το ρεζερβουάρ; Δεν μου φαίνεται λογικό. Μήπως υπάρχει bug ; Κανονίστε να έρθετε και την Κυριακή να γίνει μακελειό! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Fuel-Tank Capacity, gallons (liters). 10.5 (40) Κάναμε 22 γύρους νομίζω,και ειχε κατανάλωση 50-55L/100 Km. Σαν να είναι λίγο υπερβολική η κατανάλωση. :S 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 5, 2017 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Πωωω ωραιο σωσιμο έκανες! Εκεί όταν σε είδα στον καθρέφτη να έρχεσαι πάνω μου σφυχτικα και ψιλοεκλεισα τα μάτια λες κ θα με τρακερνες στ'αληθεια [emoji14]Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 5, 2017 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Πωωω ωραιο σωσιμο έκανες! Εκεί όταν σε είδα στον καθρέφτη να έρχεσαι πάνω μου σφυχτικα και ψιλοεκλεισα τα μάτια λες κ θα με τρακερνες στ'αληθεια Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σκέψου εγώ πως χέστηκα,που ξήλωσα την τιμονιέρα. Πρέπει να αρχίσω να με βγάζω βίντεο στους αγώνες. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2017 από PolomanGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Οκτώβριος 5, 2017 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 (edited) Αρκετά καλά ήταν σήμερα.Αν κ έμπλεξα με το πίτ στοπ φάση είχε. Μόνο μια θερμή παράκληση,όταν χτυπάμε κάποιον με αποτέλεσμα να τον βγάλουμε έξω καλό είναι να τον περιμένουμε για να του παραχωρήσουμε πίσω τη θέση. -αν δε πούμε κ μια τυπική συγγνώμη θαμαστε αετόπουλα- Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2017 από sosna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 5, 2017 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 To VR είναι cheat ρε! Έτσι θα λέω όταν θα χάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 6, 2017 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2017 Μπράβο, το διασκεδάσατε χτες! Εγώ είμαι εδώ και δυο μέρες ζόμπι, λόγω ίωσης - ήταν αδύνατο να μπω όσο και αν το ήθελα... Ελπίζω την Κυριακή να τα πούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 6, 2017 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2017 Κατά τις 2230 ραντεβού για πράκτις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 6, 2017 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2017 Ορίστε ένας γύρος στο 1:51:835 με 98% , 1ος χρόνος as we speak , ώστε να βοηθηθούν τα καινούργια παιδιά. Βέβαια έχασα τουλ 0.4 δευτ. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2017 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 παιδια τι ωρα σημερα; δεν εχω καταλαβει τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Οκτώβριος 8, 2017 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 Ο αγωνας 20:30 λογικα ιασονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2017 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 Τις Κυριακες δεν εχουμε πει 22:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 8, 2017 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 2030Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2017 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 server restarted Password : alfa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xalara5618 Οκτώβριος 8, 2017 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 Τις προηγουμενες Κυριακες ηταν 2200 παντως τοσο νωρις δεν μπορω καμια ημερα....Καλο αγωνα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 8, 2017 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Xalara5618 έγραψε: Τις προηγουμενες Κυριακες ηταν 2200 παντως τοσο νωρις δεν μπορω καμια ημερα....Καλο αγωνα παιδια... https://beta.doodle.com/poll/pe5fcnsup92qy4xg Οτι ψηφίστηκε. @uhu Βάλε Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2017 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 8, 2017 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: https://beta.doodle.com/poll/pe5fcnsup92qy4xg Οτι ψηφίστηκε. @uhu Βάλε Τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts