Jump to content



Recommended Posts

Απο τα πιο ωραια ποστς / ιστοριες.
Μπραβο σου. Ετσι πρεπει να ψωνιζει ο περισσοτερος κοσμος. Συνειδητα και συμφωνα με τις αναγκες μας.
Ευχομαι να σου κρατησει συντροφια για αλλα 7 χρονια χωρις προβληματα :D


 

  • Like 4

Άντε! Την έκανες που τον έκανες την αναβά, βάλε και windows 10, να δουλεύεις επιτέλους σε ένα σοβαρό λειτουργικό σύστημα...  :p

  • Like 2
  • Haha 6
(edited)

So much BOLD :p

 

Just kidding. :)

 

Πολύ ωραίο ποστ, χρήσιμο σε όποιον είναι σε διαδικασία αναζήτησης συστήματος, μιας και δείχνει πως σκέφτεται κάποιος που έχει ασχοληθεί με το άθλημα και ειδικότερα έχει ψαχθεί με την περίπτωση του Ryzen.

 

Το μόνο ότι προσωπικά θα άφηνα την επιπλέον ψύκτρα για αργότερα. Χειμώνας έρχεται, καλής ποιότητας είναι η ψύκτρα της AMD, ίσως να μου επέτρεπε να την βγάλω χωρίς το επιπλέον κόστος της Arctic ή απλά να μου έδινε το χρόνο να ψάξω με την άνεσή μου για καμιά προσφορά/έκπτωση/ευκαιρία μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Καλορίζικο και καλοδούλευτο.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Well done.

Εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει. Ειδικά την φάση του στησίματος. Χαίρομαι που βλέπω ποστ με "λογική" απέναντι στα Pc και τις ανάγκες σου.

  • Like 1
  On 29/9/2017 at 2:24 ΜΜ, το μέλος Oric έγραψε:

Άντε! Την έκανες που τον έκανες την αναβά, βάλε και windows 10, να δουλεύεις επιτέλους σε ένα σοβαρό λειτουργικό σύστημα... 

Expand  

 

Windows 10 χρησιμοποιώ ήδη σαν 2ο λειτουργικό (και θα μπουν βέβαια και στο καινούριο build). Ο λόγος είναι 2-3 πραγματάκια που είναι windows only, όπως το Visual Studio ή το Power Director. 

 

Όσο για το ποιο λειτουργικό είναι πιο "σοβαρό", έχω πείσει τον εαυτό μου να σταματήσω να επιχειρηματολογώ, καθώς είναι δύσκολο και κουράστηκα να προσπαθώ να αλλάξω δογματικές αντιλήψεις. Αν ο οποιοσδήποτε χρήστης δουλεύει 5-10-20 χρόνια win δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική ενός άλλου OS. Δεν θα δοκιμάσει. Δεν θα δει ότι μπουτάρω πιο γρήγορα με Linux Mint vs windows 10. Δεν θα δει πόσο πιο ελαφρύ είναι χωρίς να υστερεί σε eye candy. Δεν θα βιώσει πώς είναι να σερφάρεις χωρίς AV. Δεν θα δει πώς είναι να εργάζεσαι χωρίς την τραγικότητα των updates των win 10 που πραγματικά μου έχουν σπάσει τα @ κάθε λίγο και λιγάκι και γονατίζουν το σύστημα. Δεν θα καταλάβει πόσα εκπληκτικά πράγματα μπορεί να κάνει με Libre office γιατί δεν θα αφιερώσει ούτε τον στοιχειώδη χρόνο να το μάθει. Για τον ίδιο λόγο δεν θα απολαύσει το εκπληκτικό gimp γιατί νομίζει ότι είναι καλύτερο να δουλεύει με σπασμένο photoshop. Ο developer δεν θα μάθει ποτέ πόσο γελοία απλό είναι να περάσει οποιοδήποτε development περιβάλλον σε linux και θα ασχολείται ακόμα με τα installs όταν ο Linux developer θα έχει αρχίσει να δουλεύει παραγωγικά. κ.ά. Όχι δεν είμαι δογματικός. Όλα τα παραπάνω προέρχονται από πραγματική σύγκριση 2 OS από έναν άνθρωπο που έχει μάθει και τα 2 OS (γιατί η πλειονότητα των χρηστών που τόλμησαν να κάνουν μια εγκατάσταση Linux, συγκρίνουν έχοντας στην πλάτη 10 χρόνια win και μερικά λεπτά έως μερικές ώρες Linux, άρα είναι προκατειλημμένοι και η κριτική τους είναι προφανώς αναξιόπιστη).

 

  On 29/9/2017 at 10:01 ΜΜ, το μέλος yanni έγραψε:

So much BOLD

Expand  

 

Το έγραψα σε google docs και στο copy paste έτσι πέρασε. Το  κουμπί "B" που πατούσα για να το κάνω κανονικό το κείμενο δεν λειτουργούσε. Σορι :-)

  • Like 1
  On 30/9/2017 at 8:22 ΠΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

Παράξενο φρούτο έβγαλε η λεμονιά μου σήμερα....
emoji3.png8e6f6cf4e8e222ba88359db73142a08c.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
 

Expand  

Για δες μηπως εβγαλε και κανεναν ακομα ? xaxaxaxaxaxaxa , μεγιες !!!

Καλοδουλευτο , χωρις προβληματα.

  • Like 1

Σήμερα αναμένεται να παραλάβω μητρική και ψύκτρα, οπότε συμπληρώνεται το puzzle προ του στησίματος του νέου hardware. Για λόγους σύγκρισης δημοσιεύω benches που έτρεξα με τον i7 @ 4.00GHz και όταν με το καλό στήσω το νέο μηχάνημα θα τρέξω τα ίδια μετροπρογράμματα.

 

1) cpu-z

 

59dc6bcfd631f_i7cpu-z.thumb.JPG.ee3055407e376cbbc22fdc248298baa3.JPG

 

 

2) cinebench

 

59dc6beac2406_i7cinebench.thumb.JPG.7c20b8a0c2e81c562133a9b7737d634a.JPG

 

 

3) Δικό μου μετροπρόγραμμα πρώτων αριθμών (εκτελείται σε περιβάλλον linux). Παραθέτω το output:

 

  Reveal hidden contents

 

Αν θέλετε να τρέξω και κάτι άλλο πείτε μου.

  • Like 2

Με το καλό, καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς.

Εξαιρετική και η πρώτη ανάρτηση, καθώς έχεις στέρεο σκεπτικό ως προς τι χρειάζεσαι πραγματικά και όχι τι θα ήθελες για το σούπερ-ντούπερ ουάου full rgb σύστημα.

Υ.Γ. Μπορείς, βέβαια, να κάνεις το πρώτο μικρό της αναβάθμισης: ν' αλλάξεις την υπογραφή σου;).

  • Like 2
  On 10/10/2017 at 3:28 ΜΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
Με το καλό, καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς.

Εξαιρετική και η πρώτη ανάρτηση, καθώς έχεις στέρεο σκεπτικό ως προς τι χρειάζεσαι πραγματικά και όχι τι θα ήθελες για το σούπερ-ντούπερ ουάου full rgb σύστημα.

Υ.Γ. Μπορείς, βέβαια, να κάνεις το πρώτο μικρό της αναβάθμισης: ν' αλλάξεις την υπογραφή σου[emoji6].

Η υπογραφή θα αλλάξει μόλις στο καινούριο setup μπει os :-)

Μην το γρουσουζέψω.... :-)

 

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

 

 

 

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.