PGM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Προσφατα αγορασα ενα pocket pc αλλα σαν νιουμπης στο χωρο αυτο, δεν εχω ιδεα απο προγραμματα ............... Οι κατοχοι τετοιων gadget εχουν να προτεινουν κανενα που θα μου κανει την ζωη ευκολοτερη? Σελιδες με info ειναι φυσικα ευπροσδεκτες............ thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Δοκιμασα μια φορα, αλλα δεν ειπε κανεις τπτ....κλικ χιαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 λολ κανόνισε Πάνο πάλι για κανα καφέ και θα πω και στους 2 σας κάμποσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Πριν σε παρουν φανταρου και αφου μου δωσεις ενα cd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Εχω εχω Γιαννη ενα dvd απο τον Βουδα αλλα το παλιορεμαλι τα εχει βαλει χυμα ...ουτε περιγραφη , ουτε κατηγοριες , ουτε τιποτα....ουστ ρεεε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Εγω τι να πω που χρωσταει ενα cd....oυυυυ !Πανο, τι προγραμματα εχεις ανακαλυψει μεχρι τωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Εχω εχω Γιαννη ενα dvd απο τον Βουδα αλλα το παλιορεμαλι τα εχει βαλει χυμα ...ουτε περιγραφη , ουτε κατηγοριες , ουτε τιποτα....ουστ ρεεε :D Nα το φέρεις πίσω αχάριστε... ένα teaser πριν τον καφέ : topkey keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παλιοπαιδο...να μας πειραζεις θες, ε ?EDIT: Στειλε SMS για τον καφε btw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 OmegaOne.Battery.Pack.v1.1.1Pocket DVD Wizard αλλα δεν δουλευει σωστα με ολα τα avi αρχεια, πιθανον λογω codec...Leng για ελληνικα στο keyboardProtone Voice RecorderTUBE Athens v5.05Αυταααααααα.. ειμαι ακομα στο ψαξιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 19:26] ένα teaser πριν τον καφέ : topkey keyboard Super ειναι Μολις αντικαταστησε το Leng. Υποστηριζει περισσοτερες γλωσσες + πιο μουρατο........... Σιελω και αλλο teaser.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 χαχαχαχαsnails (παιχνιδάκι μαμάτα style worms) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορείτε nα το βρείτε στο irc #efnet channel #******** ιδιαίτερα χρήσιμα προγράμματα dinarsoft memaid (task manager and more...) betaplayer (τα παίζει (σχεδόν) όλα εκτός wma & wmv) resco file explorer celeris virtual pool και υπάρχουν χιλιάδες για οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει ο νους σου... ***με pm αυτά...*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 12, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Ψαχνω 2 προγραμματακια που να κανουν τα ακολουθα:1. Να μου βρισκει καποιο δρομο και να μου τον εμφανιζει σε χαρτη. (για αθηνα βασικα με ενδιαφερει / δεν εχω gps ακομα) 2. Να συμπιεζει ταινιες για να τις βλεπω στο pda.υπαρχει καμμια προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από PGM2. Να συμπιεζει ταινιες για να τις βλεπω στο pda. LOL κυρ moderatoraΠες μου σε ποια φαση θα εβαζες να δεις ταινια στο που-ντου-α ????μονο μια μπορω να σκεφτω τωρα!Κλεινεσαι στο ανσασερ,ξερεις οτι δε θα σε σωσει κανεις πριν το 3ωρο!Ομως εσυ επειδη δεν εισαι καποιος τυχαιος εεις προνοησει κ για'αυτο κ εχεις το που-ντου-α στη τσεπη κ χωρις δευτερη σκεψη βαζεις να δεις ταινια!!!!Σε περιπτωση που ερθει πυροσβεστικη στην ωρα της,τους ριχνεις ενα κραξιμο κ απαιτεις να ξαναερθουν σε 48 λεπτα,που θα εχουν πεσει τιτλοι τελους Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 ρε Πανούλη, κάνε divx με όποιον τρόπο θες σε 320χ240 ανάλυση... παίξε με τις ρυθμίσεις ανάλογα το μέγεθος της κάρτας που διαθέτεις και είσαι έτοιμος... εγώ είχα δει το Hero σε μια 256άρα cf card... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Ψαχνω 2 προγραμματακια που να κανουν τα ακολουθα:1. Να μου βρισκει καποιο δρομο και να μου τον εμφανιζει σε χαρτη. (για αθηνα βασικα με ενδιαφερει / δεν εχω gps ακομα) 2. Να συμπιεζει ταινιες για να τις βλεπω στο pda.υπαρχει καμμια προταση? 1.autoroute 20052.pocket dvd wizard 3.0.2 και άνωκορυφαίος είναι ο PocketDivXEncoder_0.3.50 αν δεν βρεις λειτουργικό link στο net στείλε μου mail να στον στείλω (6.63mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.