Roy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Οκτώβριος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2017 Το έβαλα για πλάκα και έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν πρόκειται να αγοράσω το pubg μιας και έχω ελάχιστο χρόνο και αυτό εδώ είναι ένας καλός δωρεάν αντικαταστάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 22, 2018 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 Παίζει κανείς; Φάση φαίνεται έχει με μια γρήγορη ματιά αλλά οι γνωστοί που παίζαμε παρέα είναι σε φάση "I'm to hard to play Fortnite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 22, 2018 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 meh. Κάμποσες φορές καλύτερο το PUBG. Εμφανιζόμενα εμπόδια/σκάλες/κτίρια, cartoon-ish graphics style, δεν θα πάρω, ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 22, 2018 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος billpeppas έγραψε: meh. Κάμποσες φορές καλύτερο το PUBG. Εμφανιζόμενα εμπόδια/σκάλες/κτίρια, cartoon-ish graphics style, δεν θα πάρω, ευχαριστώ Το ένα βέβαια είναι free και το άλλο όχι, οπότε μεγάλο plus για το Fortnite. Επίσης τα εμπόδια, σκάλες κλπ μου αρέσουν σαν ιδέα, αν τα διαχειριστείς σωστά σου αλλάζουν το όλο παιχνίδι. Στο PUBG η όλη φάση σχεδόν εξαρτάται από τα skill σου, ενώ στο άλλο με τα παραπάνω θα έλεγα ότι θέλει μεγαλύτερη εγρήγορση στο μυαλό. Εν τέλει, και τα δύο μου αρέσουν. Το παν είναι η καλή παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 8, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 Το παιζω τις τελευταιες μερες , ολο χανω , αμα καποιος θελει να χασουμε μαζι .....ας κανει add Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts