Chris2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 http://www.youcandoit.gr/Είδα διαφήμηση αυτής της Εταιρίας στο www.fleamarket.grΜπαίνω και εγω να διαβάσω....λέει ένα σωρό μπλά μπλά, είμαστε αυτοί, οι καλύτεροι κτλ. Θα βγάλετε τα φράγκα της ζωής σας κτλ.Αλλα ΔΕΝ λέει τι στο καλό κάνουν εκεί.Λέει μετά κάτι @@ριές του στύλ "Αν Ενδιαφέρεστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για το τί κάνουμε παραγγείλετε το ένθετό μας κτλ"Μήπως είναι καραΑπατεώνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 είναι γνωστό και ως αεροπλανάκι νομίζω (ή πυραμίδα ή όπως αλλιώς λέγεται). επίσης δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Δεν είναι ούτε απατεωνία ούτε παράνομο. Απλά μλκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Μη ψήνεσαι Χρήστο, απάτη. Και βασίζονται στην απελπισία του άνεργου Έλληνα οι αλητήριοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Δεν ψήνομαι παιδιά απλά μου κίνησε πολύ τη περιέργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris είναι γνωστό και ως αεροπλανάκι νομίζω (ή πυραμίδα ή όπως αλλιώς λέγεται). επίσης δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι. καμια σχεση με πυραμιδες...............εκει τουλαχιστον βγαζεις κανα γκαφρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Χμμμ με όσα διάβασα μάλλον για πυραμίδα το κόβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αυτοι εχουν κανει την χρυση ευκαιρια σκατα και για να βρεις μια σοβαρη αγγελια εχεις διαβασει 1000 τετοια αχρηστα.2000 ευρω το μηνα παρτ τιμε και τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αν ειναι αυτο που νομιζω κανε ενα search στο γουγλη για την amwell η καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ison Αν ειναι αυτο που νομιζω κανε ενα search στο γουγλη για την amwell η καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως... Amway Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Είναι σίγουρα πυραμίδα. Είχα απαντήσει σε μια αγγελία που απο πίσω ήταν η Herbalcare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.