Jump to content

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ...............

eleven

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 22:24]

με αυτο το κολλησα. Μου το εφερε ο αγιος βασιλης τα χριστουγεννα.

Τι αεριο εχει αυτο??

Παντα ειχα απορια πως γινονται αυτες οι κολλησεις.

Αρχική απάντηση από schumifer

Πού είναι το αζωτάκι? Αυτός που θα το ρίξει μέσα έχει κάνει ασφάλεια ζωής και κολλάει ένσημα ανθυγιεινής εργασίας?

ενταξει ... ενα γαντακι και λιγη προσοχη και εισαι οκ .

Αρχική απάντηση από unseen

ασημοκολληση (βεργες "Harris")

οντως οι βεργες harris ειναι οι καλυτερες.....ειχα παρει κατι αλλες στρογγυλες μια περιοδο και δεν κολλουσαν με τιποτα(ναι,ασημοκολλησεις ηταν).........

ΟΤ ερωτηση...με βεργες με επενδηση βορακα(fluxcoated) κολλαει χαλκος με χαλκο?Ρωταω επειδη μου τελειωσαν οι harris και μου εχουν μεινει πολλες με βορακα αλλα δεν εχω δοκιμασει ιδια μετταλα...!

:o

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 13:55]

ΟΤ ερωτηση...με βεργες με επενδηση βορακα(fluxcoated) κολλαει χαλκος με χαλκο?Ρωταω επειδη μου τελειωσαν οι harris και μου εχουν μεινει πολλες με βορακα αλλα δεν εχω δοκιμασει ιδια μετταλα...!

:o

μια χαρα κολλαει.

προς eleven.

ρε μιχαλη γιατι δεν δοκιμαζεις στην βαση στο μεσα μερος απο τον σολινα να κανεις μερικους σταυρους(με μικος 2-3εκατοστα ή κατι αντιστιχο) οστε να επαγει πιο γρηγορα αλλα και καλητερα την θερμοτιτα????

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

προς eleven.

ρε μιχαλη γιατι δεν δοκιμαζεις στην βαση στο μεσα μερος απο τον σολινα να κανεις μερικους σταυρους(με μικος 2-3εκατοστα ή κατι αντιστιχο) οστε να επαγει πιο γρηγορα αλλα και καλητερα την θερμοτιτα????

γιατι αμα κανει 2-3σταυρους που λες 2-3cm....ολη ολη η εσωτερικη βαση(που ειναι μεσα στον σωληνα)πρεπει να ειναι 6-7cm....θα γεμισει ''βαθουλωματα'' η βαση και η σταυροι θα επαγουν πιο αργα την θερμοτητα....λογω της μηδαμινης επιφανειας τους....

στα cans για di/ln2 δεν χρειαζομαστε καλη ροη οπως στα block(aka σταυροι)...αλλα επαγωγη(ακα οι κυκλοι που εκανε οι οποιοι θα ''ρουφανε'' την θερμοτητα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.