eleven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Bad boys play with bad toys Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 5, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 βαθος.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 για extreme παιχνιδια σε σοκετ 775:whistling αλλα και φυσικα 939:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 βαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 κιαλλιως Σε λιγο μετακομιζει προς τα νοτια................................. Αφου φυσικα δοκιμαστει στα labs μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Ρε συ Μιχάλη πολύ χαλκό "χάλασες" για να το φτιάξεις. Πιος θα είναι ο τυχερός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Νοτια@doctor? Γαματο ειναι...! ο σωληνας τι διαμετρο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 και να το κολλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 μια απο μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 και αυτη λιγο πριν τελειωσει το κολλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 19:18] Νοτια@doctor? Γαματο ειναι...! ο σωληνας τι διαμετρο ειναι? όχι , όχι δεν είναι για μένα .....αλλά καθόλου δεν θα με χαλούσε! εγώ είμαι 478 socket ....όμως πιο πολύ μου αρέσει η απλότητα με την οποία έγινε η κόλληση:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από eleven Bad boys play with bad toys it's time for a good SPANKING...κουκλάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 ......για το λιμάνι .....μήπως προορίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από doctor ......για το λιμάνι .....μήπως προορίζεται loool λές αντί για κούπα ο Κόκκαλης να παρήγγειλε κάνιστρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αλλη μια επαγγελματικη δουλεια,τωρα πλεον γινατε επισημοι κατασκευαστες ΚΑΙ για LN2 μπλοκς Αψογη εμφανιση με προσοχη στο φινιρισμα Ο τυχερος ποιος ειναι κ ποσο κοστισε?? ΥΓ Μιχαλιο μου μη ξεχνας το μπλοκακι μου plz!!Ενημερωσε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Απρίλιος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 zomg is dat some LN2 cooling project? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από doctor όχι , όχι δεν είναι για μένα .....αλλά καθόλου δεν θα με χαλούσε! εγώ είμαι 478 socket ....όμως πιο πολύ μου αρέσει η απλότητα με την οποία έγινε η κόλληση:worship: doc δεν νομιζω να πιστευεις οτι το κολλησα με το γκαζακι... απλα το εχω για να το κραταει λιγο ζεστο οσο το οξυγονο παλευει αποπανω να το θερμανει. Ειναι πανω απο ενα εκατοστο παχος και θελει πολυ ωρα ζεσταμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 με αυτο το κολλησα. Μου το εφερε ο αγιος βασιλης τα χριστουγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 ...ωχ ! έτσι όπως το είδα νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο υλικό στην πατούρα .....και σιγά σιγά λείωνοντας το με το γκαζάκι κολλούσε τα δυο μέταλλα ......:nada: .... και η κόλληση από χαλκό μάλλον θα είναι ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.