fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Ψάχνω ένα dvd recorder σκληρού δίσκου που να έχει μενού πλοήγησης στην οθόνη της ΤV παρόμοιο με αυτό που έχουν τα λογισμικά τύπου windows media center, jriver, showshifter κλπ.Ξέρετε ποιό είναι έτσι; Επίσης ξέρετε αν κάποιο γράφει και σε dual layer δισκάκια?Επιθυμητό να έχει και κάρτα δικτύου.Kαι να μπορώ να του αλλάξω και δίσκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Με σαντιγύ κρέμα ή σοκολάτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:47] Με σαντιγύ κρέμα ή σοκολάτα? Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Μου φαίνονται αρκετά όλα αυτά ,απλά .Ελπίζω πέρα από την πλάκα να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Και μένα το ίδιο μου φαίνονται...Απλά είμαι σε δίλλημα: Θα πάρω σε είδος κάποια σημαντική επιστροφή χρημάτων απο κατάστημα υπολογιστών και επειδή έχω καινούριο μηχάνημα σκέφτομαι τι να πάρω σαν δεύτερο. Φορητό, κύβο (για HTPC), κουτί desktop και να το φτιάξω για HTPC όπως θέλω, δεύτερο PC απλό, ή DVD-HD recorder.Eίδα σε προδιαγραφές το sony 910 με σκληρό 250 γιγα και dual layer rec αλλά δεν δίνει βέβαια τις δυνατότητες που έχει ένας υπολογιστής.Από την άλλη γράφει σε άψογη ποιότητα mpeg2, κάτι που ως την ώρα δεν έχω δει να καταφέρνει κάποια κάρτα για pc εκτός και αν κάνω λάθος.Ενας φορητός που θα του παιρναγα windows media center δεν με χαλάει αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα της καλής εγγραφής βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.