p55 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2017 (edited) Κυκλοφορούν φήμες ότι η Cyta μάλλον το κλείνει το μαγαζί λόγω χρεωκοπίας... Από το 2005-2006 που ήμουν συνδρομητής στη Vivodi μου είχαν δώσει μια δεύτερη γραμμή (211+++++++) εκτός από τον κανονικό αριθμό (210++++++) Και οι δυο αριθμοί τηλεφώνου ήταν Voip αλλά δεν με πείραξε καθόλου μιας και η ποιότητα επικοινωνίας και ήχου ήταν καλή. Πριν 2-3 χρόνια κατέληξα στην Cyta που χρησιμοποιεί Voip για την τηλεφωνία εξακολουθωντας να έχω τους ίδιους αριθμούς τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο που είναι 210 ισχύει η φορητότητα αλλά για το 211 θα πρέπει να πάρω 2η γραμμή isdn και το κόστος είναι πολύ. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ψάχνω να βρω πάροχο που να χρησιμοποεί voip για την τηλεφωνία για να μην χάσω το δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Ξέρει κανένας κάτι ή έχει εμπειρία με κάποια άλλη εταιρία; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2017 από p55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 20, 2017 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2017 Ρώτησε την vodafone. Υπάρχει αλλά δεν ξέρω το κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 21, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2017 Θα τους ρωτήσω να δούμε τι θα μου πουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 21, 2017 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2017 κάνε μεταφορά το νούμερο στη yuboto και το έχεις ως voip εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 21, 2017 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2017 Για voip provider κοίτα και την modulus.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts