Jump to content

Boot κατευθειαν σε Win 10 Χωρις εικονα απο POST

Seek & Find

Recommended Posts

Δεν ημουν σιγουρος για τον τιτλο αλλα και που να ενταξω το θεμα οποτε..

Λογω αλλαγης ανεμιστηρα εβαλα και εναν SSD που μου χαρισε ο jax. Ναι σημειωσω οτι και πριν τον SDD ειχα 10αρια σε HDD.

Ολα πηγαν καλα ομως μετα την εγκατασταση δεν βλεπω τιποτα στην οθονη μεχρι να μπει windows, μετα ολα οκ. Ουτε BIOS εχω εικονα.

Μπαινει BIOS, αλλα μαυρη οθονη ( Καταλαβαινω οτι μπηκε λογω Del ακολουθουμενου απο F10). Αν τωρα πατησω reset βλεπω bios + post

κανονικα. Τι συμπεριφορα ειναι αυτη; Δεν το ειχα πριν αυτο..

Ευχαριστω παιδες

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά και εγώ _λαπτοπ- μπαινει μετά από μαυρη οθόνη κατευθείαν στα ιπτάμενα παραθυρα των WIN7.

Kαι του γιου μου -επισης λαπτοπ- μπαινει στα 10ρια χωρίς να δείξει bios.

Κάποια ρύθμιση είναι, αλλά . . . :whistling:

• Like 1

Update: Δεν εχει UEFI ο παππους.. δοκιμασα αυτο αλλα μονο η δευτερη μεθοδος εκανε καποια αλλαγη.

Νεα συμπεριφορα: Αν ειναι κλειστο το πισι και το μπουταρω θα δω post και bios κανονικα. Εαν ομως δουλευει

κανονικα και κανω reboot θα δω παλι μαυριλα.. καποιο bug των winz?

Partially Solved.. ισως φανει σε καποιον χρησιμο.. Αν εχετε καποια ιδεα ομως ποσταρετε.

Το περιεργο ειναι πως δεν ειχα αυτο το θεμα οταν τα 10αρια ηταν σε HDD :huh:

Καλη συνεχεια

Έγινε επεξεργασία από Seek & Find

Κάτσε έτσι 2-3 μέρες. Βάλε 3-4 εφαρμογές αυτές που χρησιμοποιείς συχνά να κάνεις την δουλειά σου για αυτές τις μέρες. Παίξε αρκετές φορές με άνοιγμα-κλείσιμο και επανεκκινήσεις για να σιγουρευτούμε.

• Like 1

Σημερα επεστρεψα σε 10αρια με καθαρη εγκατασταση και παλι παρουσιαστηκε το φαινομενο. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.

Επαναλαμβανω οτι εαν πατησω το ρισετ του πυργου βλεπω ποστ και μπαινω μπαΐος..

Και ηρθε η ωρα να λυθει το μυστηριο.. Παρασκευη αρχισαν να με επισκεπτονται μπλε οθονουλες,

ο υπευθυνος καρτα γραφικων η οποια οπως φανηκε ψωφαγε σιγα σιγα μετα απο αλλαγη βλεπω και ποστ και τα παντα.

Ευχαριστουμε που μας παρακολουθησατε να εχετε ενα ομορφο βραδυ :hehe:

• Like 5