Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2017 @jax7480 για να μη λες ορίστε θεματάκι Λοιπόν το έχω 3 μέρες στα χέρια μου. Πρώτες εντυπώσεις 1. Είναι ταχύτητατο δεν λαγκάρει τουλάχιστον σε όσα κάνω εγώ 2. Η μακρόστενη οθόνη ενώ στην αρχή με προβλημάτισε μόλις την αντίκρυσα, είναι πάρα πολύ βολική. Ειδικά για εμένα που σερφάρω πολύ, που ανοίγω πολλά pdf από το κινητό και γενικά που θέλω πολύ πληροφορία στην οθόνη είναι ταμάμ 3. Τα κλειδώματα λειτουργούν όλα πολύ καλά. Είτε θέλετε αποτύπωμα, είτε θέλετε αναγνώριση προσώπου, είτε ίριδα. 4. Η κάμερα είναι απολαυστική και πλέον δεν με βλέπω να ξανακρατάω μαζί μου compact φωτογραφική. Θέλω να δοκιμάσω και το 4k video σε κάποια φάση. 5. Η κυρτότητα της οθόνης στο πλάι δεν με προβληματίζει κατά την πλοήγηση στις διάφορες εφαρμογές και παρόλο το μεγάλο του μέγεθος στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά. 6. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική. Δεν έχω βρει ακόμα κινητό προσωπικά που να αντέξει την χρήση που κάνω και να βγάλει την μέρα χωρίς να αγχωθώ και για να εξηγήσω Εχω always on δεδομένα και wifi όπως και location Google chrome Με καμια 10αρια Tabs ανοικτα μονιμα Συγχρονίζουν μόνιμα 9 λογαριασμοί email Τρέχει το google analytics για δύο Sites facebook, twitter, viber, skype, messenger Spotify καμια ωρα τη μερα Phonemypc 3-4 φορές τη μέρα από κανα 5λεπτο και nzbdrone/nzb360 google maps το δουλευω το λιγότερο για 2 διαδρομές μέσα στη μέρα Κλήσεις 40-50 λεπτά ανα ημέρα αν ξεχνάω κάτι τώρα θα επανέλθω Αυτό που μου την έσπασε απίστευτα είναι ότι δεν έχει IR. θα μου πεις τι το θες; Το θέλω γιατί έτσι! 1000 ευρώ κάνει και είχα ρυθμίσει στο προηγούμενο όλα τα τηλεκοντρόλ του σπιτιου με τις διάφορες συσκευές. Τωρα δεν μπορώ μέσω ir..... Πόσο θα τους κόστιζε να το χώσουν μέσα... και επίσης ότι είδα μόνο 64GB version Το προστατευτικό που ήρθε μαζί με το τηλ και συγκεκριμένα αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Sentio-Membrani-Prostasias-Gia-Galaxy-Note-8-1-Tmx-Guali-Mauro-Frame.htm To πέταξα χθες τρώγοντας πίτσα με τον @tommybertsen και την @OliannaΑν βάλετε μία θήκη σιλικόνης πχ http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/thikes/Sentio-Thiki-Back-Cover-Gia-Galaxy-Note-8-Diafani-1.htm H οποία είναι και της ίδιας εταιρίας (sentio) δεν αποκρίνεται η οθόνη του κινητού. Πατάς αλλά δεν πατιέται. Και επειδή το πίεσε στο πλάι η σιλικόνη σηκώθηκε και έφυγε! Σήμερα παρέλαβα την γνήσια της samsung (φωτο ακολουθούν) και θα πάρω ένα νέο τζαμάκι να δω τι και πως... Και μετά σου λένε μην παραγγέλνεις γνήσια προϊόντα γιατί είναι ακριβά Αφήνω δύο screenshot από δύο μέρες με την μπαταρία. Στο πρώτο έχει γίνει και η μεταφορά δεδομένων μέσω του smart switch απο το παλιο κινητό στο νέο και στο δεύτερο είναι μία τυπική μου μέρα με την κατανάλωση και το time on της οθόνης Φωτογραφίες από το τηλ (οι δύο τελευταίες με την νέα θήκη) Reveal hidden contents Φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού της θηκης Reveal hidden contents Zoomx2 Reveal hidden contents Ανευ ζουμ εξωτερικός χωρος μεσημερι Reveal hidden contents Εξωτερικός χώρος καταστήματος με πολύ λίγο φωτισμό και χωρίς φλας Reveal hidden contents Ζητάω συγνώμη για την προχειρότητα αλλά μόλις μπήκα σπίτι και φεύγω, οπότε στον χρόνο που είχα είναι ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Αν έχετε κάποια απορία που μπορώ να βοηθήσω με χαρά θα απαντήσω σε πρώτη ευκαιρία. 16 1
jax7480 Σεπτέμβριος 20, 2017 #2 Σεπτέμβριος 20, 2017 Μια χαρά όλα. Το 64GB είναι που μου την έσπασε κι εμένα πολύ αλλά τι να κάνεις. Η θήκη ήρθε και περιμένω το τηλέφωνο. 3
SpirosKGR Σεπτέμβριος 20, 2017 #3 Σεπτέμβριος 20, 2017 ΚΟΥΚΛΙ το άτιμο και οθοναρα να χορτάσει το μάτι. Μεγια Καρμεν 1
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 20, 2017 #4 Σεπτέμβριος 20, 2017 Με γεια το κινητό. Καλοδούλευτο. Σε τσέπη να φανταστώ δεν χωράει, οπότε το κρατάς σε θήκη στο πλάι; troll mode on: Απορία: α) οι πίτσες τι υλικά είχαν (διακρίνω με συγκίνηση μια μαργαρίτα και μια σπέσιαλ ή νομίζω;) και β) υποθέτω ότι όση ώρα έβλεπες το κινητό και το θαύμαζες, ο @tommybertsen έφαγε τις πίτσες και σφύριζε αδιάφορα μετά. 1 3
giorgos2187 Σεπτέμβριος 20, 2017 #5 Σεπτέμβριος 20, 2017 Πολλη περαση το ciao βλεπω!!! Μεγεια η κινηταρα! 2
tragikos Σεπτέμβριος 20, 2017 #8 Σεπτέμβριος 20, 2017 @YDinopoulos κυκλοφορεί ήδη σε DUOS. Εγώ έχω την απορία, εκτός από το διαφορετικό aspect ratio και τις δύο κάμερες τι παραπάνω προσφέρει από το Note 7 (FE);
jax7480 Σεπτέμβριος 20, 2017 #9 Σεπτέμβριος 20, 2017 υπάρχει DUOS... https://www.skroutz.gr/s/12460493/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-64GB.html 1
jax7480 Σεπτέμβριος 20, 2017 #11 Σεπτέμβριος 20, 2017 On 20/9/2017 at 12:36 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: Εγώ έχω την απορία, εκτός από το διαφορετικό aspect ratio και τις δύο κάμερες τι παραπάνω προσφέρει από το Note 7 (FE); Expand Να απαντήσω; Εκτός από το ότι δεν εκρύγνειται (μάλλον), τους μαλ@κες (δηλαδή εμάς) που θα σκάσουμε 1000€ να το πάρουμε. 1
karmen1983 Σεπτέμβριος 20, 2017 Author #12 Σεπτέμβριος 20, 2017 @jax7480 Ζάχο αν βάλεις και προστατευτικό γυαλί με την θήκη της samsnung και δεν εχεις θα θέματα που είχα πες μου πλζ ποιο επέλεξες... Ευχαριστώ όλους για τις ευχές
jax7480 Σεπτέμβριος 20, 2017 #13 Σεπτέμβριος 20, 2017 Σόρρυ αλλά προστατευτικό δεν βάζω ποτέ. Μου αρέσει να βάζω δάχτυλο και να έχει φυσική αίσθηση. 1 3 1
karmen1983 Σεπτέμβριος 20, 2017 Author #14 Σεπτέμβριος 20, 2017 On 20/9/2017 at 1:10 ΜΜ, το μέλος jax7480 έγραψε: Μου αρέσει να βάζω δάχτυλο και να έχει φυσική αίσθηση Expand 2 2
tragikos Σεπτέμβριος 20, 2017 #16 Σεπτέμβριος 20, 2017 On 20/9/2017 at 12:37 ΜΜ, το μέλος jax7480 έγραψε: Να απαντήσω; Εκτός από το ότι δεν εκρύγνειται (μάλλον), τους μαλ@κες (δηλαδή εμάς) που θα σκάσουμε 1000€ να το πάρουμε. Expand Έτσι λέω κι εγώ. Γι' αυτό ας έρθει και το FE στην Ευρώπη μπας και γλιτώσουμε κάνα 500άρι ευρώ...
jax7480 Σεπτέμβριος 20, 2017 #17 Σεπτέμβριος 20, 2017 On 20/9/2017 at 1:16 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: Έτσι λέω κι εγώ. Γι' αυτό ας έρθει και το FE στην Ευρώπη μπας και γλιτώσουμε κάνα 500άρι ευρώ... Expand Νομίζω τα έδωσαν όλα. Κάνω λάθος;
tragikos Σεπτέμβριος 20, 2017 #18 Σεπτέμβριος 20, 2017 Στην Ν. Κορέα ναι ξεπούλησαν, αλλά διατηρούμε ελπίδες για την παγκόσμια αγορά
euaggelos71 Σεπτέμβριος 20, 2017 #19 Σεπτέμβριος 20, 2017 Καλησπερα, καλομιλητο το θηριο Αγαπη, γυαλι και θηκη σιλικονης σε διαφανο μαλακο της Νιλλκιν για μην χανετε η ομορφια της συσκευης νομιζω η καλυτερη προταση, το μεγεθος του μια χαρα και με την νεα ταση τηλεκοντρολ των κινητων ανετα στην τσεπη, για την μπαταρια διαβασα γκρινιες, εξαιρετικες και επιδοσεις στις φωτογραφιες βλεπω. 1
tommybertsen Σεπτέμβριος 20, 2017 #20 Σεπτέμβριος 20, 2017 Έλα μωρέ με το τηλεκοντρόλ. Τηλεκοντρόλ σχήμα και δεν έχει ir , απαράδεκτο Καλοδούλευτο Αγάπη 1 1
Recommended Posts