Chosen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Έχω μερικές ερωτήσεις/απορίες σχετικά με μίσθωση αυτοκινήτου.Έστω ότι θέλω να χρησιμοποιήσω ένα αυτοκίνητο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.Ποιοι τρόποι μπορούν να θεωρηθούν οικονομικοί;Μίσθωση για 4 μήνες; Αγορά μεταχειρισμένου και κατόπιν πώληση αυτού; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;Επίσης, ποιές τιμές θεωρούνται λογικές για μίσθωση αυτοκινήτου κατηγορίας Micra/Panda κλπ; (Για να έχω ένα σημείο αναφοράς)Το άτομο που ενδιαφέρεται να μάθει, διαθέτει ένα καθαρό ποσό ~1.200.Thanks.
sotosx Απρίλιος 5, 2005 #2 Απρίλιος 5, 2005 Θα ρωτήσω φίλε την κοπέλα μου, που δουλεύει στα κεντρικά της Europcar, τι σε συμφέρει και θα σου πώ.ΟΚ?
spc Απρίλιος 5, 2005 #3 Απρίλιος 5, 2005 μιλάς για leasing ή απλή ενοικίαση;leasing (ή καλύτερα operating leasing πλέον) έχει νόημα για εταιρίες (περνάει στο έξοδα)για αυτή την περίπτωση τσέκαρε την αρκετά ενημερωμένη www.dirent.gr (αν θες και σύσταση πες μου καθώς συνεργαζόμαστε μαζί τους)για απλή ενοικίαση 4 μηνών, απλώς κλείσε μία συνολική συμφωνία/πακέτο και για το σύνολο του χρόνου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.