Jump to content

Bοηθεια για ΔΥΚΟΛΗ επιλογη κουτιου...

jara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά πλησιάζουν γενέθλια και θέλω να αλλάξω το άθλιο κουτί μου...

Αρχικά νόμιζα πως θα ήταν εύκολη η επιλογή μου γιατί είχα ψηθεί για tsunami.Όμως θυμήθηκα πως έχω την audigy με το εξωτερικό bay, το οποιο είναι μόνιμος συνδεδεμένο με καλώδια που προεξέχουν οποτε αποκλείεται το case με πόρτα...

Ύστερα ηπα να πάρο το stacker που έχω διαβάσει τόσα καλά λόγια.Πέρναγα όμως χθες από το "μουλτιραμα" και τι να δω στην βιτρίνα?Το stacker το οποιο ήταν poooli πιο μεγάλο απότι νόμιζα!Χωρούσε μέσα και η αδερφή μου!Έτσι ξενέρωσα και με το stacker γιατί δεν θέλω τόσο τεράστιο κουτί.

Επίσης γούσταρα τα λίαν li αλλα όταν έμαθα την τιμή τους τα σιχάθηκα!

Τα κριτήρια μου:

- Καλή ψυξη (όχι Overclockin)

- Χορός για 4 σκληρούς( η και παραπάνω)

- ησυχία

-να μην είναι πολύ μεγάλο ( γύρο στα 50 cm ύψος, 50 cm βάθος)

- εύκολη τοποθέτηση τον drives

- τιμή μέχρι 150$

- δεν με "ενδιφερουν" φωτάκια η διακοσμητικά

Υπάρχει κάποιο κουτί που να μου προτείνεται?

Ευχάριστο πολύ και sorry για το κατεβατό...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jara

Επίσης γούσταρα τα λίαν li αλλα όταν έμαθα την τιμή τους τα σιχάθηκα!

Αρχική απάντηση από PGM

Εγώ προσωπικά αν έπερνα κουτί θα έπερνα αυτό: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1973 Αν και είναι πολυ παλιό μοντέλο, είναι ενα κουκλί.

Έτσι υποδέχονται τα νέα μέλη mr. mod;

Θες να μας πάθει καμία συγκοπή (aka τιμή) ;

:D

Φανταστηκα οτι θα ειδε τα ακριβα μοντελα (ακα 279ευρω).Πιστευω οτι για την τιμη του αυτο που του προτεινα ειναι μια χαρα.Ας μην ξεχναμε ποσο εκανε πριν βγουν τα καινουργια μοντελα.

Μια φορα περνεις κουτι, αν αποφασισεις να παρεις κατι , τουλαχιστον χωστα μια φορα και τελειωσες.Αν βεβαια θες να πας στην φτηνη λυση, ενα Herolchi ειναι οτι πρεπει.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις και από το www.plaisio.gr . Εκεί θα βρείς κουτία chieftec στις διαστάσεις που θες, με δυνατότητα να βάλεις πολλά Fan (6 αν δεν κάνω λάθως).

εγω ψηφίζω Herolchi.Με 50 ευρώ απλά δεν υπάρχει καλύτερο.έχει αποσπώμενο cage για σκληρούς με τσιμουχάκια εκεί που βιδώνουν οι σκληροί,ένα δωδεκάρι κάτω μπροστά απο τουσ δίσκους και ένα κάτω απο το τροφοδοτικό.πάρα πολύ ωραίο κουτί και αξίζει πολύ περισσότερο απο κάποιες μούφες που πουλάνε με 130 ευρώ+

εγώ σου προτείνω το centurion από τη coolermaster το έχει ένας φίλος μου πολύ καλό!!

θα το βρεις με ή χωρίς τροφοδοτικό με ή χωρις παράθυρο γύρω στα 100-110Ε

κοίτα pc-store, checkmate

έχει ένα δωδεκάρι και έναν ωχτάρι

post-2201-1416071825,7536_thumb.jpg

Ένα πράγμα κοίτα μόνο......

Να έχει μόνο ανεμιστήρες 120χιλ. Μην κοιτάς κουτιά με ανεμιστήρες 80χιλ. Στις ίδιες στροφές έχουν σαφώς μικρότερη απόδοση και περισσότερο θόρυβο. Επιπλεόν αν έχεις θέσεις για 120χιλ μπορείς να προσαρμόσεις στο μέλλον και υδρόψυξη εσωτερικά με χρήση ψυγείου 120χιλ.

Ψάξε για το συγκεκριμένο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700376

ή το μικρότερο αδερφάκι του

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700372

και αποφάσισε

θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος και από την τιμή τους και από την απόδοσή τους

Εγω θα σου προτεινω το HEC 6A19 το οποιο προσφερει ολα οσα ζητας αλλα και πραγματα που δεν ζητας σε τιμη που σου μενουν και για ενα καλο psu ή αρκετα κιλα καραμελες :D

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

οταν ηπα μεχρι 150$ εννουσα ευρά!:D

καλο το hec πειτε μου γνωμη για αυτο:

antec p160

P160_front.jpgP160_inside.jpg

Features:

* Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum

* Swiveling front control panel

- Swivels up to 45 degrees.

- Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks.

- LED temperature display with two built-in sensors

* Removable motherboard tray.

* Accomodates any ATX12V power supply

* 10 drive bays

- Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers

a. 4 external 5.25"

b. 2 external 3.5"

c. 4 internal 3.5"

- Rubber mounting grommets in hard drive trays

* Cooling capacity:

a: 1 x 120mm low speed fan

b: 1 x 120mm fan mount

* Fan Specs:

-RPM: 1600

-CFM: 56.13

-dB(A): 28

* Built-in washable air filter

* Removable Side Panel

* Fits motherboards up to Standard ATX

Το εχει κανεις?

Κι εγώ θα πρότεινα το HEC 6A19 δίνει όσα ζητάς με 50 ευρώ χωρις τροφοδοτικό.

Αν εσύ επιμένεις να δώσεις 150 ευρω τότε πιστεύω ότι και αυτό που μας δείχνεις είναι πολύ καλό και δείχνει προσεγμένο. Δε θα σχολιάσω τον σχεδιασμό της πρόσοψης αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.

Ότι και να επιλέξεις όμως πάντα να επιλέγεις κουτιά με 12cm ανεμιστήρες στις 1600 στροφές κάνουν καλύτερη ροή από 8cm στις 3000 η διάφορα είναι ότι τους 12αρηδες μόλις που θα τους ακούς ενώ τους 8αρηδες θα βουίζει όλο το δωμάτιο..

Απορώ γιατί πράγμα κουβεντιάζετε και διαφωνειτε.

Ένα είναι το κουτί Antec p160!:inlove:

Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι το κουτί ΔΕΝ έχει τροφοδοτικό. Οπότε η τελική τιμή όπως καταλαβαίνεις ανεβαίνει. Πάντως το προτιμούσα χωρίς τροφοδοτικό γιατί έτσι επιλέγεις ότι θέλεις εσύ...

Εχω ηδη υπολογιστη αρα και τροφοδοτικο.Οποτε δεν παιζει θεμα τροφοδοτικου.

MasterDAL ποσο το πηρες και απο που?πες μου λιγο την γνωμη σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.