sfakattack Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω τιμονιέρια για PC.Θέλω να είναι γύρω στα 50.Δε με νοιάζει η μάρκα αλλά θέλω να έχει σίγουρα πάνω της σταυρό και τέσσερα τουλάχιστον κύρια κουμπιά.Αν έχετε να προτείνετε τίποτα καλό πείτε τιμή και κατάστημα.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sfakattack Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω τιμονιέρια για PC.Θέλω να είναι γύρω στα 50.Δε με νοιάζει η μάρκα αλλά θέλω να έχει σίγουρα πάνω της σταυρό και τέσσερα τουλάχιστον κύρια κουμπιά.Αν έχετε να προτείνετε τίποτα καλό πείτε τιμή και κατάστημα.Ευχαριστώ συνήθως αυτές με κουμπιά δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν τιμονιέρα. η καλύτερη τιμονιέρα είναι η logitech momo, δεν έχει σταυρό + ακριβή. (150 eouros) εγώ έχω την sidewinder force της ακατανόμαστης (microsoft). είναι αρκετά καλή, 60-70 ευρώ, αλλά δεν έχει το σταυρό που θες. νομίζω η saitek βγάζει κάτι με σταυρούς και τέτοια και είναι και φτηνή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Η momo μου εχει κατσει καλα αλλα μονο μετρο συγκρισης ειναι μια trust Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Για δες αν σου κάνει αυτήhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14217&highlight=saitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Απρίλιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Εγω παντως αν επαιρνα και αλλη,(εχω ηδη 3) παλι logitech 8α επαιρνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.