Δημήτρης Μπιστιόλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2017 Καλησπερα.Μετα το τελευταιο update που εκαναν τα windows 10 οι θερμοκρασιες μου σε stress test ανεβηκαν 10 βαθμους.Απο 67 σε 77 σε 4.4 OC σε ι56600kΕιναι θεμα του update η ειναι κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2017 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Ρίξε μια ματιά στο Google καθώς βλέπω και υπάρχουν πολλά άρθρα για αυξημένες θερμοκρασίες μετά από update. Επίσης έλεγξε μήπως σου έχει πειράξει τίποτα ρυθμίσεις στο bios αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Μπιστιόλης Σεπτέμβριος 14, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Ρίξε μια ματιά στο Google καθώς βλέπω και υπάρχουν πολλά άρθρα για αυξημένες θερμοκρασίες μετά από update. Επίσης έλεγξε μήπως σου έχει πειράξει τίποτα ρυθμίσεις στο bios αν δεν το έχεις κάνει ήδη. ειχε κουνηθει και χαλαρωσει η ψυκτρα..ολα οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 15, 2017 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2017 παλιο updates!! Τώρα τα άτιμα κουνάνε και τις ψύκτρες 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 27, 2017 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2017 συμφωνώ και επαυξάνω για το chrome. το έχω παρατηρήσει και εγώ. με το που τον κλείνω all back to normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts