Jump to content

Επιτελους...ΤΕΛΟΣ!!!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια... επιτελους και εγω τελειωσα την υδροψυξη και θελω να

την παρουσιασω. Λοιπον η υδροψυξη αποτελειται απο :

1) Αντλια Hydor L25

2) Μπλοκ απο Eleven

3) Αλφαδολαστιχο μισης ιντσας

4) Volvo ψυγειο απο καλοριφερ

Οι θερμοκρασιες που εχω ειναι:

Τον επξεργαστη απο 2.3 Celeron τον εχω παει στα 3.0 και δεν εχει καταλαβει τιποτα..

Οταν ξεκιναει το pc η θερμοκρασια ειναι 22 βαθμους και σε full παει μεχρι 30 βαθμους

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον eleven για την καταπληκτικη δουλεια που εχει κανει στο μπλοκ

και οτι αλλο μου εχει πει. Επισης ευχαριστω τον unseen για τις δικες του πληροφοριες και

τελος ευχαριστω τον beetlejuice για την βοηθεια στην εξαερωση.

Περιμενω σχολια και για τις θερμοκρασιες και για το στησιμο(της υδροψυξης :p)

Παιδα πως θα βαλλω τις φοτο;;; ειναι λιγο μεγαλες και οταν τις μικραινω παλι μου λεει αλλα.. pls βοηθεια γιατι θελω να τις ποσταρω...

Ανοιξε τες μεσω ζωγραφικης μετα κανε strecth/skew απο εκει οσο μεγεθος θες και μετα κανε save as jpeg format.

Οι θερμοκρασιες πολυ καλες φαινονται αν και δεν εχω δουλεψει celeron να σου πω τεκμηριωμενη αποψη.

Αρχική απάντηση από aqua

Ανοιξε τες μεσω ζωγραφικης μετα κανε strecth/skew απο εκει οσο μεγεθος θες και μετα κανε save as jpeg format.

Οι θερμοκρασιες πολυ καλες φαινονται αν και δεν εχω δουλεψει celeron να σου πω τεκμηριωμενη αποψη.

απλα ctrl+W και μετα save as jpeg δες τι επιτρεπει το lab σε μαχ size....

Να είσαι ικανοποιημένος μόνο όταν πας τον Celeron στα 4Ghz

Εκεί πάει και με τη νορμάλ ψήκτρα

Οι θερμοκρασίες είναι καλές.. Αυτό όμως που μετράει είναι η διαφορά με αυτές που είχες με αερόψυξη.

Βγάλε και καμία φωτο να παρουσιάσεις τη δουλειά σου.

Το μέγιστο μέγεθος νομίζω είναι 550*700 και 100Kb

Πάτα απάντηση και βρες το πεδίο χαμηλά που λέει επισύναψη αρχείου.

kaynd ο θεμα ειναι πως η μητρικη μου δεν μου επιτρεπει να τον ανεβασς πανω απο 3.4... και καποιοι μου ειπαν πως πρεπει να αλλαξω το προγραμμα της μητρικης... ξερεις πως;;;

Με γειες και καλοδουλευτα

2-3 παρατηρησεις ........

Σε τι ποσοσστο εχεις αραιωσει το παραφλου στο νερο? Με μεγαλη περιεκτικοτητα θα δημιουργησεις μακροπροθεσμα προβλημα στην αντλια

Εχω την εντυπωση οτι εχεις βαλεις λαθος τα ελατηρια στο μπλοκ

Αν τα εχεις βαλει κατω απο το πλεξι ειναι λαθος .Ξξεβιδωσε τις πεταλουδες ,βγαλε το πλεξυ , βγαλε τα ελατηρια , βαλε το πλεξυ ,βαλε τις ροδελες , βαλε τα ελατηρια , βαλε παλι ροδελες και μεtα βιδωσε τις πεταλουδες

Αν σε μπερδεψα οδηγιες θα βρεις εδω

Δωσε και μερικεσ πληροφοριες για την Λ25

Ωραια παρατηρηση σου eleven... ευχαριστω!! Θα τα βγαλω και θα τα ξαναβαλλω... Λοιπον την λ25 την πηρα απο το www.checkmate.gr . Ειναι μια καλη αντλια οχι αρκετο θορυβο, αν βαλλεις και κατι σαν μαξιλρακι απο κατω σχεδον δεν ακουγετε... Αυτα.. οταν το βγαλω για καθαρισμα θα τραβηξω καλυτερες foto!!!

Αρχική απάντηση από eleven [Χθες, στις 23:08]

Δωσε και μερικεσ πληροφοριες για την Λ25

Είναι από τις καινούριες αντλίες της Hydor. Είναι κάτι μεταξύ της L20 και L30, έχει 38 ευρώ και κυκλοφορεί 1000 λίτρα την ώρα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.