panosdimp Σεπτέμβριος 14, 2017 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: @panosdimp δεν σε υπολόγιζα . Θα το κάνουμε για 13 μήνες και ο σερβερ θα είναι πληρωμένος μέχρι και Οκτώβρη 2018. @thazio τώρα αν θες βάλε. Αλλο η συνεισφορά άλλο η συμμετοχή μάλλον δεν θα τα πολυκαταφέρω να τρέξω φέτος ,θα δούμε όμως ποτέ μη λες ποτέ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Σεπτέμβριος 14, 2017 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: Αλλο η συνεισφορά άλλο η συμμετοχή μάλλον δεν θα τα πολυκαταφέρω να τρέξω φέτος ,θα δούμε όμως ποτέ μη λες ποτέ. Στείλε μου την τιμονιέρα σου να τρέχω για εσένα απο τη Σιγκαπούρη....!!!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Σεπτέμβριος 15, 2017 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2017 @PolomanGR Έστειλα και εγώ μήπως σας βγεί και άλλος μήνας, δεν γνωρίζω εάν θα τρέξω καθόλου στα gatherings αλλά μόνο και μόνο σαν υποστήριξη για το community που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 15, 2017 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2017 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος geovas77 έγραψε: @PolomanGR Έστειλα και εγώ μήπως σας βγεί και άλλος μήνας, δεν γνωρίζω εάν θα τρέξω καθόλου στα gatherings αλλά μόνο και μόνο σαν υποστήριξη για το community που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί. Τα ιδια ακριβως λογια και απο μενα. Δεν νομιζω να καταφερνω να τρεχω στα gatherings αλλα εστειλα και εγω μονο και μονο για την υποστηριξη του community. Κοντα 3 χρονια, και παραπανω, εχουμε περασει τουλαχιστον ομορφα. Και εχουμε τσακωθει ακομα πιο ομορφα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2017 από wolves 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Σεπτέμβριος 15, 2017 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2017 Από τα πόσα άτομα που πληρώσαμε,τελικά αυτοί που λέμε ότι θα τρέχουμε μήπως είμαστε λιγότεροι απο αυτούς που πλήρωσαν απλά για το support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 15, 2017 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2017 πριν 58 λεπτά, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Από τα πόσα άτομα που πληρώσαμε,τελικά αυτοί που λέμε ότι θα τρέχουμε μήπως είμαστε λιγότεροι απο αυτούς που πλήρωσαν απλά για το support? Ειπατε οτι θα τρεχετε... Δε σημαινει οτι θα μαζευεστε κιολας Spoiler σας βαζω challenge...!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 16, 2017 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2017 Μια απο τα ιδια και εγω..γιαυτον τον λογο επισης δεν ψηφισα για την μερα διεξαγωγης του αγωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos Σεπτέμβριος 25, 2017 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2017 Καλημερα, θα ηθελα κι εγω να συμμετεχω στην πληρωμη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 25, 2017 Author #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος mikelaggelos έγραψε: Καλημερα, θα ηθελα κι εγω να συμμετεχω στην πληρωμη. Φιλε μου η διαδικασια εχει ολοκληρωθει και ο σερβερ ειναι κανονικα πληρωμενος μεχρι του χρονου. Οποτε περιμένω να σε δω εκεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts