Jump to content

Πως να δοκιμασω την υδροψυξη πριν την χρησιμοποιησω στο PC μου?

vagvagvag

Recommended Posts

Παιδες ολα τα ξενα και ελληνικα forum λενε να δοκιμασω την υδροψυξη πριν την βαλω να λειτουργει στο PC μου περιπου 10 ωρες.Πως θα το κανω αυτο αν δεν εχω ρευμα?Που να συνδεσω την αντλια για να λειτουργησει χωρις να αναψω τον υπολογιστη μου?Πρεπει να την δοκιμασω εξω απο το κουτι?Ή απλα να την εχω τοποθετησει και απλα να μην ειναι ανοιχτο το PC?

Please help

Η δοκιμή καλύτερα να γίνει έξω απο το κουτί.

Προφανώς η αντλία παίρνει ρεύμα απο το τροφοδοτικό. Έχεις δύο επιλογές:

1. Αν έχεις το pc σου στημένο με αέρα, το αφήνεις όπως είναι, και βάζεις την υδρόψυξη να λειτουργεί κάπου κοντά, έτσι ώστε να φτάνει η αντλία για να πάρει ρεύμα.

2. Αλλίως συνδέεις το πράσινο με ένα απο τα μαύρα καλώδια του 24πινου του psu, για να λειτουργεί χωρίς να είναι συνδεδεμένο στην μητρική και κάνεις την δουλειά σου.

Πηρα τα κομματια ενα ενα και φτιαχνω το PC σιγα σιγα.Αρα ακομα δεν εχει τελειωσει.Αρα αν καταλαβα καλα θα χρησιμοποιησω την δευτερη λυση που μου λες.Το πρασινο καλωδιο ειναι στην αντλια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.