orestisv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Καθώς προσπαθώ να στήσω σιγά σιγά ένα desktop καινούργιο, μου παρουσιάστηκε πρόβλημα όταν εγκαθιστώ τις 2 μνήμες. Αγοράστηκαν μαζί και είναι πανομοιότυπες, σε μια συσκευασία. Όταν προσθέτω τη δεύτερη μνήμη, η οθόνη δεν ανοίγει. Περιγράφω το σύστημα: motherboard: Asus strix z270e gaming cpu: i7 7700k Gpu: Asus r7 370 4gb ram: 2x 16 gb ddr4 crossair vegeance lpx 2666Mhz τροφ: deer 600w Αργότερα θα αλλάξω τροφοδοτικό και gpu. Αρχικά λειτουργούσε με τι μία, μετά με καμία, καθώς όταν αφαίρεσα τη δεύτερη δεν άνοιγε η οθόνη ούτε με τι μία, και την αντάλλαξα με την δεύτερη και ξανά άνοιξε. Σκέφτηκα μήπως φταίει το τροφοδοτικό καθώς deer, αλλά αφαίρεσα gpu και χρησιμοποίησα onboard, έβγαλα έξτρα δίσκους και τα ίδια. Το άλλο που σκέφτομαι είναι αναβάθμιση τα bios, αλλά δε είδα και κάποια συγκεκριμένη διόρθωση στη σελίδα της asus. Παρακαλώ τα φώτα σας μήπως και δεν τον κάψω σήμερα... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2017 από orestisv Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 Τα γράφεις λίγο μπερδεμένα.Δηλαδή παίζει με το ένα dimm, παίζει με το άλλο, αλλά δεν παίζει και με τα 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 10, 2017 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 Φιλαρακι πετα το τροφοδοτικο στα σκουπιδια με τετοιο συστημα εκτος αν θελεις να τα καψεις ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestisv Σεπτέμβριος 10, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 Παίζει μόνο με μια στο πρώτο slot. Όταν βάζω τη δεύτερη δεν ανάβει η οθόνη. Δοκιμάζω κανονικά στο τρίτο slot, αλλά σε ποιο και να τη βάλω τίποτα. Το τροφοδοτικό το έχω κι εγώ άγχος. Αρχές του επόμενου μήνα θα αντικατασταθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestisv Σεπτέμβριος 10, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 Νομίζω τελικά πως έχει πρόβλημα η μια μνήμη αν και καινούργια. Έπειτα από αρκετές προσπάθειες παρατήρησα πως η οθόνη ανάβει μόνο όταν βάζω τη συγκεκριμένη μια στη πρώτη θέση. Αν βάζω την άλλη και μόνη της στην πρώτη δεν ανάβει. Είναι πολύ σπάνιο να είναι χαλασμένη από το εργοστάσιο? Μου φαίνεται το πιο πιθανό Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 11, 2017 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2017 Όχι, δεν είναι απίθανο να είναι ελαττωματική.Αν έχεις άλλο σύστημα ddr4 να τη δοκιμάσεις καλό θα ήταν,αλλιώς δώσε την κατευθείαν πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts