chroma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2005 Πήρα χθες αυτό το μοντεμακι, έρχεται σε ένα μεγάλο γυαλιστερό κουτί που μέσα είναι πρακτικά άδειο. Βάζεις τους οδηγούς του cd αλλά δε δουλευουν, κάνει κλήση αλλά τη κόβει κάπου στη μέση και τα ρίχνει στον remote computer. Οι drivers από το site δε γίνονται καν εγκατάσταση. Η μόνη λύση που δούλεψε ήταν να αντικαταστήσω τα αρχεία των οδηγών του cd με τα νεότερα από του site. Τότε δούλεψε αλλά θεωρώ πως ένα us robotics δε θα με έβαζε σε τέτοια ταλαιπωρία. Θα το σπάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Κριμα για την εταιρια. Εγω θυμαμαι καποτε(?!) που εμπαινα στο νετ με ενα 14αρι της εταιρια-Sportster μου φαινεται- και κατεβαζα με 2.2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Απρίλιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 έχω,από το 1999,το us robotics 56K V.92 External Faxmodem σειριακό και δεν εχει παρουσιασει κανένα προβλημα. έκανα firmware update απο το site κατεβασα και καινουργιους οδηγους και πάντα δουλευε τέλεια. εβαλα και το sp2 των windows και πάλι δουλευε. αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Παλι καλα που τους ειχαν στο site... Αλλα για την ur ειναι λιγο ξεφτιλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Λόγω απογοήτευσης το ανέφερα και εγώ και για καμιά πρόταση από κάποιον που το είχε ήδη μπας και έκανα λαμεριά. Αν και ακολούθησα τις οδηγίες κανονικά στην αρχή και μετά άρχισα τις αλχημείες. Τι να πω, δεν είναι και κανένα nuclear tactical weapon ένα ρημάδι μόντεμ είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Το έχω κι εγώ αυτό το μόντεμ! Κάνει κλήση και την κόβει στη μέση, το software δε δουλεύει σωστά...... και ξέρεις τι φταίει;;;ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το καταραμένο το USB!Δεν άντεξα άλλο με αυτό και πήγα και πήρα το ίδιο με σειριακή σύνδεση, το οποίο δουλεύει τέλεια και κάνει download τις περισσότερες φορές με 4.5 ή 5 KB/s. Το μεγαλύτερο που έχω καταφέρει (χωρίς download managers ή accelerators) είναι 6.8 KB/s. Όλα αυτά από μια απλή 56k σύνδεση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 ΧΑΧΑ! και εγώ τώρα μόλις πήρα από μια φίλη να το δοκιμάσω γιατί παρουσίαζε προβλήματα. Κάνει κλήση μια ώρα και στο τέλος κόβει τη σύνδεση. Κατέβασα κάτι οδηγούς από το σιτε και θα σας πω αύριο νέα.Πάντως το 56K fax external που έχω (το πήρα το '99 100 ευρω) ειναι ΜΗΧΑΝΗΜΑ! 5ΚΒ/ς με απλή σύνδεση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το modem μου... είναι της DIAMOND το Supra MAX 56K USB... στο οποίο οι drivers που είχε στο CD του δεν δούλευαν και βρήκα και κατέβασα άλλους... οι οποίοι... μετά από λίγα λεπτά σερφαρίσματος μου διακόπτει την σύνδεση. :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 us robotics ολα οκ εδώ. Με ένα diamondsupra είχα προβλημα με τους drivers αλλα , μεσω google τα κατάφερα τελικά. και το συμπέρασμα είναι το εξής απο μένα .diamond & usr = rules και καμια σχεση δεν έχουν με άλλα υποτιθέμενα 56κ του κιλου. Βέβαια όλοι έχουν dsl τώρα ,, αλλά όμως υπάρχουν και μερικοι που παιδευονται ακόμη [me ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta03 Απρίλιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 USR external faxmodem σειραικο(RS232) εχω και παιζει μια χαρα παντου!Και θα παιζει παντου διοτι ΔΕΝ ειναι winmodem .Τα usb modems δυστυχως ειναι απο οτι εχω καταλαβει και εξου τα προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Είχα και εγώ ένα τέτοιο modem μέχρι που το πέταξα,γιατί στα καλά καθούμενα εκεί που ήμουν στο internet κάθε φορά η σύνδεση κοβόταν και χρειαζόταν restart ο υπολογιστής για να ξαναδουλέψει το καταραμένο modem.Δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα.Μέχρι που πήρα ένα zoom και από τότε no problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Λοιπόν σε εμένα το μόντεμ που προανέφερα δεν αναγνωρίζει κάν ότι έχω τηλεφωνική γραμμή (δεν κάνει τουτ τουτ). Οπότε τον *******!! ΘΑ το δώσω πίσω και ας το κάνει ότι θέλει μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Παιδια και μενα ετσι εκανε και τελικα ηταν στις ρυθμισεις του μοντεμ και ηταν το,wait for dial tone before dialing... Αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι στην Αθηνα δεν μπηκα ποτε ενω Λαμια ναι...Το ειχα παει και στο Πλαισιο για αλλαγη..ΕΛΕΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Εχω το ιδιο μοντεμακι εδω κι ενα χρονο περιπου(6533 usb).Μετα απο πολυ κοπο..η λυσεις ειναι δυο1)κανεις μιξη των καινουριων οδηγων με αυτους που ειχε το CD και δουλευει αψογα2)κατεβαζεις τους generic απο την conexant(ισως οι καλυτερς ταχυτητες αλλα δεν υποστηριζει v92)Ερωτηση:καταφερε κανεις να ενεργοποιησει το καταραμενο PCM Upstream για να αλλαξεις τις ρυθμισεις του upload?Μιλαω μεσω του controlcenter που δινει η εταιρεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.