DarkSaga Απρίλιος 18, 2005 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Μινολτα Ζ20 5άρα με 8χ οπτικό και 235/255ευρώ 385 z5 pali minolta κάνε search στο skroutz για οποιο μοντέλο αποφασίσεις έχουν διαφορες μεγάλες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 παρήγγειλα την konika minolta z2 300....σωστός??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 18, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 18:45] παρήγγειλα την konika minolta z2 300....σωστός??? Μεγειες...μεγειεςΑπό που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Μεγειες...μεγειεςΑπό που? pixmania.com!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 18, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 z2? pixamania? δε τη βρίσκω....3-4Μεγαπιχελς δεν ειναι?γιατί αυτή και οχι την Ζ20 με 5???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga z2? pixamania? δε τη βρίσκω....3-4Μεγαπιχελς δεν ειναι?γιατί αυτή και οχι την Ζ20 με 5???? 4μπ είναι η Ζ2η Ζ2 έχει καλύτερες κριτικές καλύτερο βίντεο mode (με δυνατόττητες editing on camera!)καλύτερο οπτικό ζουμ,μικρότερη απόσταση για macro,πολύ καλύτερο φλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 20, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 κολλημενος με την Fuji Η Finepix F10 τωρα την χαζευα σε καλη τιμουλα. Εχει διαβασει κανεις κατι θετικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 20, 2005 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:47] κολλημενος με την Fuji Η Finepix F10 τωρα την χαζευα σε καλη τιμουλα. Εχει διαβασει κανεις κατι θετικο? Tι να την κάνεις βρε αρχιγκαντέμη, αφού ότι και να πιάσεις στα χέρια σου Μπανάνα θα βγεί ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 20, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Παιδες ερωτευτηκα τρελα.... Επιασα χθες στα χερια μου την Canon Ixus 700, εχουν κανει απιστευτη δουλεια! Φοβερο design Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 20, 2005 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 10:57] Παιδες ερωτευτηκα τρελα.... Επιασα χθες στα χερια μου την Canon Ixus 700, εχουν κανει απιστευτη δουλεια! Φοβερο design Τότε άσε το παλαμούτιασμα και ΧΤΥΠΑ την να το ευχαριστηθείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 20, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Χμμμμ...479 τελικη απο Γερμανο δεν ειναι και λιγα ομως......κατσε να πληρωθουμε και ολο και κατι θα γινει ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 20, 2005 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Χμμμμ...479 τελικη απο Γερμανο δεν ειναι και λιγα ομως......κατσε να πληρωθουμε και ολο και κατι θα γινει ..... Για Ελλάδα καλή τιμούλα είναι.... Για ψάξτο όμως και από εξωτερικό - Στις ψηφιακές οι διαφορές είναι πολλές φορές μεγάλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 20, 2005 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Eγω παντως αποκτησα πριν ενα μηνα αυτην OLYMPUS C5060 Wide Zoom 5.1 megapixel Πολλη καλη μηχανουλα αλλα καπως λιγα Μεgαpixel γαμωτο γυρω στα 500E και 600 μαζι με μια 512aρα ΧD picture card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 20, 2005 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:09] Χμμμμ...479 τελικη απο Γερμανο δεν ειναι και λιγα ομως......κατσε να πληρωθουμε και ολο και κατι θα γινει ..... 410 Euro τελική από Νοmatica..... Σου κάνει ????? http://www.nomatica.gr/photo/digitalixus700GR.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 20, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Thank u αλλα δεν εχω καρτα καρντια μου..... Δεν εχω καταλαβει τι παιζει ομως με αυτα τα καταστηματα. Μλκ μου φαινεται να την στελνεις για εγγυηση εξω οπως π.χ με το pixmania..Το nomaticα να πω την αληθεια δεν το ηξερα καν.Ξερει κανεις τι παιζει με εγγυησεις και γιατι εχουν τοσο μεγαλη διαφορα με καταστηματα τυπου π.χ Γερμανος, Multirama κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 20, 2005 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Πώς σας φαίνεται η KODAK EasyShare Z740;http://www.nomatica.gr/index.asp?chargement=/photo/z740zGR.htmΓιατί δεν αναφέρει τίποτα για macro; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 20, 2005 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Thank u αλλα δεν εχω καρτα καρντια μου..... Δεν εχω καταλαβει τι παιζει ομως με αυτα τα καταστηματα. Μλκ μου φαινεται να την στελνεις για εγγυηση εξω οπως π.χ με το pixmania..Το nomaticα να πω την αληθεια δεν το ηξερα καν.Ξερει κανεις τι παιζει με εγγυησεις και γιατι εχουν τοσο μεγαλη διαφορα με καταστηματα τυπου π.χ Γερμανος, Multirama κλπ κλπ Aπο κει ψωνισα κ γω την δικια μου(Olympus 8080) με καταθεση σε λογαριασμο κ τιμολογιο για να γλυτωσω το ΦΠΑ Eχουν μια ελληνιδα που απανταει στα ελληνικα mail αμεσα.Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 20, 2005 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Προβλημα δεν υπαρχει με τις εγγυησεις(αν εξαιρεσεις την ολη διαδικασια),αλλα αν την στειλεις Ελλαδα για επισκευη ΔΕΝ θα στη δεχτουν!Αν γνωριζεις γερμανικα πηγαινε full για εδω www.pixxass.de .Απο δω αγορασα την ψφμ μου το καλοκαιρι(αν και πηρε κοντα 10 μερες) και δεν παιζει να βρεις φτηνοτερο.Στην Ελλαδα δεν το ξερουν πολυ αλλα στην Γερμανια ειναι γνωστο αν ψαξεις στο νετ!Η πληρωμη γινεται με εμβασμα,δηλ βαλε +20 περιπου σε οτι τιμη λεει(το καλοκαιρι εδωσα κοντα στα 16 νομιζω) λογω ΦΠΑ:devil: ΥΓ:Το nomatica ειναι απο τα πιο φτηνα ΚΑΙ γρηγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 20, 2005 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Kάντο με web banking και δώσε 30 λεπτά, αντι για 20 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 20, 2005 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Μολις πριν 2 μερες και εγω παραγγειλα ψηφιακη απο το pixmania την Panasonic ZF5.Καμια σχεση με τις τιμες στην ελλαδα .Τα 100 διαφορα προτιμω να τα φαω στα ταχυδρομεια εαν χαλασει παρα να την παω στον Γερμανο.Μερικες παρατηρησεις , οι ανθρωποι εκει ειναι ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΙ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.Δεν την παραγγειλα με πιστωτικη αλλα με apla καρτα αναληψης μετρητων .( την γνωστη απλη καρτα)Επισης τις καλυτερες τιμες στην ελλαδα τις βρηκα στο www.adorama.gr Προσοχη μονο γιατι ενω καποια προιοντα τα εχουν στο online οταν περνεις τηλ να τα παραγγειλεις απλα δεν υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.