kom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2017 τι παίζει με το yahoo mail και την επιλογή stay signed in ; εδώ και αρκετό καιρό η επιλογή να μείνεις συνδεδεμένος δεν λειτουργεί και συνέχεια πρέπει να εισάγω τα στοιχεία μου δεν είναι θέμα browser ούτε κάποιου προγράμματος προστασίας τα άλλα web mail σε outlook gmail δουλεύουν μια χαρά γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 Για δες αν ισχύει κάτι από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 6, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 τα έχω τσεκάρει αυτά δυστυχώς εξακολουθεί να μη παραμένει συνδεδεμένο το account ,,, μπορεί κάποιος να δοκιμάσει από web και να μου πει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 6, 2017 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 Συνδέθηκα μόλις μετά από πολύ καιρό στο account μου, θα δούμε αύριο αν το θυμάται. Κλείνοντας και ανοίγοντας πάλι την καρτέλα πάντως παραμένω logged in... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts