Jump to content

Νεος Χρηστης.Βοηθεια για τφτ 17''

Mill

Recommended Posts

Χαιρετω κεγω παιδια.Αν και παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο δεν ειχε τυχει να γραφτω.Τωρα που χρειαζομαι help...ναμε.Ψαχνω εδω και 2 βδομαδες τι τφτ να χτυπησω αφου το παλιουρικο μου crt τα φτυσε και αφου δε διαθετω χωρο στο γραφειο μου για 19αρι crt ειπα να περασω στις τφτ.Εχω αλλαξει ομως 100 γνωμες,πραγματικα δυσκολα τα πραγματα-εχω πελαγωσει.Χρειαζομαι σοβαρες προτασεις.Τελικα εχω καταληξει στις εταιριες μονο και οχι σε μοντελο,στην LG και στην Eizo (και αυτο κυριως για την εγγυηση που παρεχουν στην Ελλαδα).Μπορω να διαθεσω μεχρι 400 ευρα (και αυτα κυριως στην περιπτωση της Eizo :) ).Την οθονη τη θελω για κατι ψιλοπραγματα σε προγ. στο desktop αλλα κυριως για ιντερνετ,games,και παρακολουθηση divx kai dvd ταινιων.Βασικα επειδη θα περασω τωρα απο τις crt στις τφτ δε θελω το μονιτορ που θα παρω να με απογοητευσει,δηλαδη θελω απο αυτο να εχει χαμηλη αποκριση,ζωντανα χρωματα,φωτεινοτητα και επειδη ειναι αρκετα τα λεφτα θελω να το κρατησω καποια χρονια.Ειχα καταληξει στα:LG 1730s/1750 και στο Eizo L550(αυτο αν δεν ειχε τη χειριστη βαση 8α το περνα-το χει κανεις να πει γνωμη σχετικα με αυτα που ζηταω?).Το LG το ξανασκεφτηκα γιατι ακουσα καποια ασχημα σχολια για το μαυρο του και τη γωνια θεασης (οπως σε ολα τα TN+Film panels).Περιμενω προτασεις παιδες.Ευχαριστω και σορυ για το μακριναρι ποστ.

Κανενα site για να δω τι πανελς φορανε διαφορα μονιτορς?

Εγώ έχω την L550 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και γενικά έχω ακούσει καλά σχόλια και έχω διαβασει και σε άλλα threads για αυτή την οθόνη.

Τώρα για το design, σίγουρα δεν έχει το καλύτερο design και όταν αποφάσισα να την πάρω ένιωθα οτι "θυσιάζω" το design για την ποιότητα αλλα τελικά, εμένα προσωπικά πάνω στο γραφείο μου μια χαρά μου φαίνεται!!!

Αυτά πάντως περίμενε και τισ γνώμες πιο σχετικών μιας κι εγώ είμαι καινούργιος και δε σκαμπάζω και πολλά!!!:)

Κοίτα και άλλα σχετικά threads, πιστεύω οτι θα σε βοηθήσουν!!!

Α, και νομίζω πως και η δικιά μου TN+FILM έχει οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό μόνο για την LG!!!

Για την EIZO 550 οπως ειπα και παραπανω δε μαρεσει καθολου η βαση της οθονης.Τη θεωρω κακιστη.

Τωρα για την EIZO 568,ωραια οθονη αλλα μεγαλο response και επειδη εγω θελω την οθονη κυριως για ιντερνετ-games-ταινιες θελω να νε γρηγορη...

Αρχική απάντηση από dimitris84 [Σήμερα, στις 12:48]

Η τιμη της L568 επεσε λιγο ακομα στο e-shop.:inlove:

και πιστευω οτι ειναι αριστη η αγορα της αλλα οπως ειπε και ο Μιll μεγαλο responce time

αυτη τη στιγμη παντως ειναι η καλυτερη στην κατηγορια της για γραφειο και στατικη εικονα

Mill υπάρχουν πολλά post για TFT οθόνες στο forum . Μπορείς να κάνεις μια αναζητηση (πατώντας το αντίστοιχο κουμπι στο menu πάνω δεξια)

Υπάρχει ένα αναλυτικο thread για την L550 και για την την 1720p αλλά και για άλλα μοντέλα της LG 1730 και 1750

Επίσης κοίτα την Nec που λέει ο Sa1901 έχει επίσης εγγύηση 0 pixels

Καλως ήρθες

Αρχική απάντηση από Mill

Για την EIZO 550 οπως ειπα και παραπανω δε μαρεσει καθολου η βαση της οθονης.Τη θεωρω κακιστη.

Δωσε λιγο παραπανω τοτε και αγορασε και τη βαση της

Αρχική απάντηση από sa1901 [08-04-2005 12:09]

Kαι η μάχη της χαμηλότερης τιμής καλά κρατεί! :jump:

c4u568copy6il.jpg

:jump1:

Κριμα που δεν παιζει λογω budget ακομη στις επιλογες του.Αν παντως αποφασισει να κανει την υπερβαση,αυτο που μπορω να πω ειναι πως στα δικα μου ματια,απο ghosting δεν υπαρχει σε dvd (Ο πιανιστας, η θυσια κλπ.Δεν εχω δει ακομη κατι με καταιγιστικη δραση.)

Οσο αφορα τα παιχνιδια (ξεχαστηκα και πηγα να γραψω το colinmcrae με ελληνικους χαρακτηρες ,κανενα προβλημα.)Δεν εχω γρηγοροτερα παιχνιδια

Παντως φιλε Mill καλο θα ηταν αν δεν ειναι πολυ δυσκολο,να δεις ο ιδιος την οθονη που θα αγορασεις,γιατι αυτο που ειναι τροφη για εναν ανθρωπο,μπορει να ειναι δηλητηριο για καποιον αλλο.:cool:

:( Δε μπορω ρε γ..... να δω απο κοντα τις οθονες. Γιαυτο κυριως ρωταω γνωμες στο νετ και διαβαζω (παμπολλα) review... Για την οθονη τωρα που λες την 568 ειναι πολυ καλη επιλογη το ξερω!Και αν εψαχνα κατι τετοιο θα βαζα τα παραπανω λεφτα σιγουρα...Αλλα δυστιχως επειδη ειμαι νομιζω απαιτητικος στα παιχνιδια fps αυτη η οθονη δε μου κανει,γιατι ειναι με PVA πανελ.Αν την οθονη την η8ελα για στατικη εικονα περισσοτερο και ταινιες 8α ηταν στις πρωτες μου επιλογες παντως.

Αρχική απάντηση από Mill [Χθες, στις 14:56]

:( Δε μπορω ρε γ..... να δω απο κοντα τις οθονες. Γιαυτο κυριως ρωταω γνωμες στο νετ και διαβαζω (παμπολλα) review... Για την οθονη τωρα που λες την 568 ειναι πολυ καλη επιλογη το ξερω!Και αν εψαχνα κατι τετοιο θα βαζα τα παραπανω λεφτα σιγουρα...Αλλα δυστιχως επειδη ειμαι νομιζω απαιτητικος στα παιχνιδια fps αυτη η οθονη δε μου κανει,γιατι ειναι με PVA πανελ.Αν την οθονη την η8ελα για στατικη εικονα περισσοτερο και ταινιες 8α ηταν στις πρωτες μου επιλογες παντως.

Εφοσον δεν μπορεις να τη δεις και εισαι και απαιτητικος gamer,εχω την εντυπωση πως ισως δεν σε καλυψει γιατι αν και δεν εχω προσεξει κατι το ενοχλητικο σε φιφα και mcrae,οταν ρολλαρω με το ποντικι στο νετ εχει αρκετο ghosting(ειδικα σε κειμενο).

Και εγω παντως μεσα απο reviews και forums βρηκα αυτο που ηθελα και τα παιδια αυτου του site ηταν οντως μεγαλη βοηθεια.

Αφου ψαχνεσαι παντως δεν σε φοβαμαι .

Ναι αμα ειχε ερθει και Ελλαδα θα ηταν επιλογη μου...Τεσπα θα παρω τηλ τη Δευτερα στο multirama και στο computer4u για να ρωτησω ποτε θα εχουν διαθεσιμες...Αντε γιατι εχω αηδιασει με το θεμα των τφτ. :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.