dimitra_thess Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Εχθές το πρωί ενώ ο σκληρός εξωτερικός μου δίσκος Maxtor 3200 δούλευε κανονικά το μεσημέρι βρήκα τον υπολογιστή σε κατάσταση προετοιμασίας αναμονής και με ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκει την διαδρομή του δίσκου. Έκτοτε δεν αναγνωρίζει καθόλου το δίσκο και σε άλλον υπολογιστή τον βρίσκει στην αρχή αλλά μετά λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα στην συσκευή αυτή και τίποτα πάλι. Ο δίσκος ενώ στην αρχή όταν τον συνδέω κάτι δείχνει να δουλεύει σαν συσκευή (δηλαδή κάτι κουνιέται εκει μέσα) μέτα από μερικά λεπτά είναι σαν πεθαμένος αλλά το λαμπάκι του ανάβει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι είναι και τι να κάνω? Μήπως να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα? Ευχαριστώ.
masxerofkartis143 Ιούλιος 4, 2008 #2 Ιούλιος 4, 2008 Δοκίμασε να τον φορμάρεις. Αν έχεις δεδομένα που δεν θες να χάσεις πάνω βγάλε τον απ'το κουτί του, βαλέ τον μέσα στο πισι πάρε τα δεδομένα και μετά πίσω στο κουτί και format. Αν πρόκειται για φορητό τότε παρ το σε 1 φίλο σου που έχει κανονικό και κάνε εκεί την διαδικασία. Αν πάλι δεν έχεις φίλους με κανονικά πισι Μήπως να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα? Ευχαριστώ.Και καλώς μας ήρθες στο Out of specs
Astri Ιούλιος 4, 2008 #3 Ιούλιος 4, 2008 Κοιτα αμα το βαψεις πριν το πεταξεις στη θαλασα, περνας στο dark side του case modding, οποτε welcome to outofspecs :-)
mauros Ιούλιος 5, 2008 #4 Ιούλιος 5, 2008 Για αρχή κάνε τον εξωτερικό δίσκο εσωτερικό μήπως έχει γίνει κάτι με το case.
dimitra_thess Ιούλιος 6, 2008 Author #5 Ιούλιος 6, 2008 Σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Θα κάνω αυτά που μου είπατε και ελπίζω να βγάλω άκρη. Δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου γιατί είναι φωτογραφίες, εργασίες του πανεπιστημίου και πάνω από τρεις χιλιάδες μουσικά άλμπουμ.Όσο για το "case modding" δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που λες. Είμαι τελείως ερασιτέχνης με τον υπολογιστή :-).Σας ευχαριστώ και πάλι και για τις συβουλές και για το καλοσώρισμά σας.
mauros Ιούλιος 8, 2008 #6 Ιούλιος 8, 2008 Ο κάθε εξωτερικός δίσκος είναι ένας <<εσωτερικός>> δίσκος με μετατροπέα για usb μέσα στο κουτί του.Μπορεί να έχει χαλάσει αυτό.Βγάλε τον δίκο απο το κουτί του και σύνδεσέ τον απ'ευθείας στον υπολογιστή.
dimitra_thess Ιούλιος 8, 2008 Author #7 Ιούλιος 8, 2008 Τελικά δεν ήταν τίποτα. Το μόνο που ήθελε το καημένο ήταν λίγη ξεκούραση και να δροσιστεί λόγω ζέστης. Λίγες μέρες μετά και δουλεύουν όλα ρολόι. Ελπίζω να παραμείνουν έτσι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
dimitra_thess Νοέμβριος 14, 2008 Author #8 Νοέμβριος 14, 2008 τελικά μαλλον βιάστηκα να μιλήσω. σήμερα, και ενώ έκανα ταυτόχρονα πολλά στον υπολογιστή (κατέβαζα, έγραφα στον σκληρό, άκουγα μουσική και χίλιες δυο άλλες αηδίες), κόλλησε για 2η φορά ο δίσκος. στη διαχείρηση τον βλέπει αλλά δεν κάνει τίποτα. στον υπολογιστή μου δεν φαίνεται. γενικά ο υπολογιστής (εικονίδιο) κολλάει όταν πάω να το ανοίξω, το antivirus επίσης. να σημειώσω επίσης ότι μεταξύ άλλων κατέβασα και κάποιον ιο μάλλον σήμερα αλλά μπήκε στο vault όπως μου είπε το antivirus. ο δίσκος κάνει ενα χρρρρρρρ που δεν το έκανε πριν αλλά οχι σαν να γρατζουνάει αλλα σαν να κόλλησε μάλλον στο ίδιο σημείο. να σημειώσω ότι πηρε καινούργιο laptop και έχει vista. να τον κλάψω τον μακαρίτη ή έχει ελπίδες? μπορεί κανεις να με βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Captain Νοέμβριος 14, 2008 #9 Νοέμβριος 14, 2008 παντως ελπιζω να εσωσες τα δεδομενα που χρειαζεσαι αν δεν το κανες καντο πριν τα φτυσει.και περιμενε το ξεψυχισμα του
Captain Νοέμβριος 15, 2008 #11 Νοέμβριος 15, 2008 ε ειπες πως κατα τυχη ανοιξεμια φορα ε ισως το ξανακανει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.