mauros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2005 μου συμβαίνει το εξής απίστευτο:πρόσφατα παρατήρησα μια μικρή θολούρα στην οθόνη μου αλλά λεω μπα,ιδέα μου θα είναι.Αυτη τη στιγμή που γράφω η οθόνη μου τρεμοπαίζει απειροελάχιστα αριστερά δεξιά και κάθε 5 δευτερόλεπτα περίπου αποκτώ 2 βαθμούς μυωπία.μετά επανέρχεται.Λέτε να με αφήνει και αυτή σιγά σιγά?1,5 χρόνο την έχω και δούλευε κομπλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Ισως ειναι καιρος να παει για RMA, Arapi. Και καλυτερα θα ελεγα να μην το καθυστερησεις και πολυ. Γιατι οσο περναει ο καιρος, τοσο χειροτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Μπορει να φταινε τιποτα ηχεια που ισως εχεις διπλα... Δες αν ειναι καλα κουμπωμενο και το καλωδιο τροφοδοσιας και vga (μου εχει τυχει κατι παρομοιο) . Αν δεν φταιει κατι απο αυτα μαλλον θα συμφωνησω με τον jax... (αραγε το μοντεμ του επαιξε...? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fo1998 Απρίλιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αν έχεις UPS και έχεις πάνω την οθόνη δοκίμασε να την βγάλειςκαι να την βάλεις κανονικά στην πρίζα...Αλλιώς από ότι ξέρω αυτή η θολούρα και τα τρεμοπαίγματαείναι τα πρώτα σημάδια ότι ο καθοδικός σωλήνας άρχισε να τα παίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 πρεπει να έχει αρχίσει να αρπάζει ουτε κινητά είχα δίπλα,ούτε ηχεία αναμμένα,αλλα ούτε και ups.τράβηξα ένα screenshot μήπως μου τα έκανε καμμιά κάρτα γραφικών,αλλά ήταν πεντακάθαρο οπότε τα τσαλίμια είναι της οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Μπορει να φταιει γενικα ο προσανατολισμος της. Δοκιμασε να την βαλεις σε αλλο μερος την οθονη και να κοιταζει αλλου. Εχω την ιδια οθονη , και εχω διαφορα στην καθαροτητα απεικονισης αλλα και στα χρωματα αλλαζοντας της τον προσανατολισμο. Γενικα οι μεγαλες οθονες 19-21 ιντσων επηρεαζονται ελαφρως απο το μαγνητικο πεδιο της γης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Δοκιμασε να χαμηλωσεις το refresh rate(85 ας πουμε) κ πες τα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 εξατλησε ολες της πιθανοτητες του προβληματος , και αν συνεχιζει το προβλημα παντην για αντικαταστασει αφου εχει εγγυηση μην στεναχωριεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:58] Δοκιμασε να χαμηλωσεις το refresh rate(85 ας πουμε) κ πες τα αποτελεσματα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον nigga και στα 85hz είναι ιδιαίτερα αισθητό. Όταν ανεβάζω ανάλυση και χαμηλωνει το refresh rate είναι ανυπόφορο... Η οθόνη είναι η Viewsonic E92f+. RMA??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 αν εκανες ολα αυτα που λενε τα παιδια και ακομα κανει τα δικα της τοτε μηπως ειναι διαβατικα ρευματα..... ???και φυσικα να υποθεσω οτι πριν 2 μηνες δε στο εκανε..και για να ειμαι πιο σαφης...οταν αρχισαν οι ζεστες δε ξεκινησε αυτο? πριν καμια εβδομαδα πανω κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 οταν αρχιζουν οι ζεστες μερικες φορες πρεπει να παιξω ακομη και με τον διακοπτη για να ανοιξει η οθονη οταν μπουταρει το πισι.τι ειναι τα διαβατικα ρευματα ζαρρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 ""οταν αρχιζουν οι ζεστες μερικες φορες πρεπει να παιξω ακομη και με τον διακοπτι για να ανοιξει ι οθονη οταν μπουταρει το πισι."" αν ειναι ετσι λογικα ειναι για ρμα το μονιτορ... αλλιως... transition waves τη θεωρια για τα διαβατικα ρευματα μπορεις να την διαβασεις στο ιντερνετ... γιατι αμα την αναφερω εδω θα γελαει ολο το φορουμ...παλι, καθωτι δεν ειναι και πολυ πιστευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 16:30] οταν αρχιζουν οι ζεστες μερικες φορες πρεπει να παιξω ακομη και με τον διακοπτη για να ανοιξει η οθονη οταν μπουταρει το πισι.τι ειναι τα διαβατικα ρευματα ζαρρα? Η συγκεκριμενη οθονη εχει καθοδικο diamontron αν δεν κανω λαθος ο οποιος στο κλεισιμο (επανεκκινηση-μπουταρισμα) κρυωνει αποτομα και θελει καποια δευτερολεπτα να ζεσταθει και να αναψει η οθονη.Μηπως σου συμβαινει αυτο (?) γιατι ειναι μαλλον φυσιολογικο.Απλα με τις ζεστες ειναι μεγαλυτερη η διαφορα θερμοκρασιας του σωληνα και γιαυτο αργει, ειδικα αν ειναι πανω σε καρτα της ΑΤΙ.Με nvidia εχω παρατηρησει πολυ πιο γρηγορη ανταποκριση χωρις να σημαινει κατι αυτο βεβαια για τις καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον nigga και στα 85hz είναι ιδιαίτερα αισθητό. Όταν ανεβάζω ανάλυση και χαμηλωνει το refresh rate είναι ανυπόφορο... Η οθόνη είναι η Viewsonic E92f+. RMA??? Θεωρητικα η θολουρα αυξανει οσο ανεβαζεις refresh rate,δοκιμασε στα 1024 με 120 κ 75 κ δες την διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.