Jump to content

BUGS κ.αλ. της A64 (γενικά) πλατφόρμας.

hipro5

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5 [15-04-2005 19:00]

Βρε ότι και να λέτε.........εγώ το άφησα στα Windows και πήγα για λίγο "προς νερού μου" και όταν γύρισα είχα παγώσει η οθόνη......... :p

αυτό ήταν γνωστό πρόβλημα με το CPU του esdee, δυστυχώς μερικά step Wini δε τους αρέσουν τα πολλά μείων, του Chroma π.χ. που δοκιμάστηκε δεν είχε κανένα πρόβλημα στα sub 0

Εδώ θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον endu, γιατί το CPU του Voudas ΔΕΝ κόλλαγε καθόλου σε sub-zero..........Πράγματι........ΑΛΛΑ ΔΕΝ παύει να είναι ΚΑΙ αυτό ένα BUG της πλατφόρμας..........ΒΕΒΑΙΑ και για να είμαι ειλικρινής..........ΔΕΝ διαπύστωσα ΤΙΠΟΤΑ απ'όλα αυτά που τράβηξα εγώ με τις προηγούμενες CPUs, όταν παίζαμε με τη CPU του Voudas και το DRY ICE...... :(

Αρχική απάντηση από hipro5

Εδώ θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον endu, γιατί το CPU του Voudas ΔΕΝ κόλλαγε καθόλου σε sub-zero..........Πράγματι........ΑΛΛΑ ΔΕΝ παύει να είναι ΚΑΙ αυτό ένα BUG της πλατφόρμας..........ΒΕΒΑΙΑ και για να είμαι ειλικρινής..........ΔΕΝ διαπύστωσα ΤΙΠΟΤΑ απ'όλα αυτά που τράβηξα εγώ με τις προηγούμενες CPUs, όταν παίζαμε με τη CPU του Voudas και το DRY ICE...... :(

και γιατι το κλαμενο smiley τοτε? λες να θελαμε να σου πουμε ψεματα ? :p

Και εδώ που τα λέμε, καλό θα είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την διαφορά του bug της πλατφόρμας, με το bug του stepping, με το bug της μητρικής και πάει λέγοντας.

Η nf4 DFI δηλαδή που δεν παίζει τα Hynix D43, είναι γνωστό φαινόμενο, αλλά δεν θα φανώ τουλάχιστον αδαής αν πω ότι είναι bug της πλατφόρμας του Α64 ή του NF4; ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.