Jump to content

προγραμμα για κατεβασμα...

haris1984

Recommended Posts

λοιπον...μιας και πηρα τον εξ σκληρο θελω να περασω πανω προγραμματα για κατεβασμα ωστε να μπορω να κατεβαζω απο τη σχολη μου οπου η συνδεση ειναι ταχυτατη...

το προβλημα ειναι οτι στο πισι της σχολης δεν μπορω να κανω install προγραμματα...αρα θα πρεπει ή να μην χρειαζεται install το προγραμμα ή να μπορει να τρεξει αν το κανω install στο δικο μου πισι μεσα στον εξωτερικο σκληρο...το ειχα κανει παλια με το winmx αλλα θελω κατι με μεγαλυτερη ποκιλια...του στυλ dc++,emule κτλ....ξερει κανεις?

Δοκιμασε το rmDC++

Ειναι DC++ client που υποστηριζει πολλαπλες συνδεσεις και δεν θελει σεταπ, απλα το κανεις

extract.

Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να κατεβασεις απο τη σχολη σου?Δεν νομιζω να εχουν ανοιχτα ports.

Μπορει να ετρεχε σε passive mode.Αν δεν ειχες κανενα προβλημα με το winmx απο ταχυτητες τοτε λογικα θα εισαι οκ και με το rmDC++.

Aν θες και download manager κανε install το flashget στο σκληρο σου.Η 1.65 version που εχω δεν θελει εγκατασταση σε windir, registry κτλ.

Εγω στη σχολη μου χρησιμοποιώ dc++, burst (torrent) και mirc. Επισης εδω τρεχουν σιγουρα και τα winmx, shareaza και soulseek. Για torrent αν δεν σου αρεσει το burst δοκιμασε και κανενα αλλο προγραμμα (g3torrent, azureus, abc, shadows experimental) πιστευω καποιο θα δουλευει. Εγκατασταση θα τα κανεις στο σπιτι σου, οπου εχεις δικαιώματα γιατι δεν νομιζω να μπορεις στα εργαστήρια και απλα θα τα τρεχεις απο τον σκληρό.:D:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.