Jump to content

Overclocking 850XT σε 850PE

wolfman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει τον μόνιμο υπερχρονισμό της ATI κάρτας από 850ΧΤ σε 850ΡΕ; (δηλαδή από τα 520 στα 540 MHZ). Απ' όσο γνωρίζω τα chipsets είναι τα ίδια.

Επίσης έχει ακούσει κανείς αν θα μπορεί κάποια στιγμή να υποστηρίζει DirectX 9.0c (shader 3.0)?... (ίσως με κάποιο λογισμικό?)

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

ati tool,rivatuner.

Συμφωνω και επαυξανω...!

Ανεβαζεις σιγα-σιγα,mhz-mhz και κανεις scan για artifacts.....μπορεις να την ανεβασεις και πανω απο 540mhz...οσο αντεχει και βεβαιως βεβαιως και η θερμοκρασια να στο επιτρεπει....

μπορεις επισης να βοηθησεις την κατασταση καπως με το να την αφησεις να τρεχει 3dmark loops ολο το βραδυ.....:)

Tι το θες το μονιμο o/cing?Εγω παντως εχω κανει profile για καθε game και εχω αυτοματο o/cing οταν το ανοιγω και αυτοματη επαναφορα στα Bios Defaults οταν βγαινω.Χρησιμοποιησε AtiTrayTool για να δεις ως που φτανει και βαλτο να λιγο λιγοτερο στα απαιτητικα παιχνιδια και τερμα στα Benchmarks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.