Nos-Dio Απρίλιος 14, 2005 #62 Απρίλιος 14, 2005 Δωσε αδερφε τα 50 ευρω να πανε στον αγυριστο...καρφωσε το μεσα στο κουτι και ξεχασε το...απο το να τα δεις μια μερα ολα καφε...
SLN Απρίλιος 14, 2005 Author #63 Απρίλιος 14, 2005 Eλα ρε το ξερω... cool. Μας τα εφαγε η DFI τα λεφτα.Αμα δεν παιξεις (και δεν κανεις την μλκ σου) πως θα μαθεις??? κατσε να παιξουμε τωρα που ειναι low-risk. Αφου και να το φτιαξω ετοιματζιδικο, ομορφο, παλι μετα απο κανα μηνα θα με τρωει ο "τετοιος" μου να κανεις κατι αλλο... κατι να ασχολουμαι θελω να περναει η ωρα....
zyx Απρίλιος 14, 2005 #64 Απρίλιος 14, 2005 ελεος πια μαυτον τον sln 64απαντησεις για να καθαρισει ενα ψυγειο. τοσα λεφτα εβγαλες απο την προδοσια παρε ενα καινουργιο βρε τσιφουτη. τωρα καταλαβενω γιατι σε απολησε ο εσ-πι-σακος
SLN Απρίλιος 14, 2005 Author #65 Απρίλιος 14, 2005 Ολοι εναντιον μου.... Ουτε ενας να πει μια καλη κουβεντα..... Κλειδωστε το βρε ακαρδοι!!! Παλιο-τραμπουκοι!!! οταν εχετε 640 απαντησεις για την DFI-gigabyte, intel-amd κλπ δεν σας πειραζει?? Το καταπληκτικο ψυγειακι μου σας χαλασε??? Σνιφ.... σνιφ... Μια φορα μου χαρισανε κι εμενα κατι.... :bye: :sorry: Αλλα ξερω εγω... με ζηλευετε!! σκουληκια!!!!:tongue: Θα σας δειξω εγω!!! Θα δειτε τι θα παθετε!!!
vdeseris Απρίλιος 14, 2005 #66 Απρίλιος 14, 2005 Κλειδώνω το thread και στέλνεις σε μένα αυτό το άσχημο ψυγείο. ΟΚ??
SLN Απρίλιος 18, 2005 Author #67 Απρίλιος 18, 2005 Παρτε και μια προφιλ...Η ανφας ειναι εδω Οι εισοδος-εξοδος ειναι χρωμιωμενοι γιατι αυτο το χρωμα περισσευε στο πανεπιστημιο και αυτο δοκμασα να βαψω πρωτα... σαν σωστος τσιπης. Τελικα δεν εφτασε οποτε, ξοδευτηκα και πηρα ενα μαυρο και το ξαναεβαψα... "Ετρεξε" λιγο η μπογια... αλλα δεν πειραζει. Βασικα ειμαι στο σταδιο που το ψαχνω να δω αν σταζει... Αμα βεβαιωθω οτι ειναι ΟΚ θα το περασω αλλο ενα χερακι. Περισσοτερο κλαψιμο και οριστικο κλειδωμα του thread οταν δω οτι σταζει :bye:
haris1984 Απρίλιος 18, 2005 #68 Απρίλιος 18, 2005 καινουριο εγινε!...σχεδον... μεσα καθαρισε ή θα δειξει στη νεκροψια?
SLN Απρίλιος 19, 2005 Author #69 Απρίλιος 19, 2005 Για το καθαρισμα ισχυει οτι εγραψα πιο πανω ρε Χαρη. Ενταξει απο ενα σημειο και μετα το γ@#@%$δι οτι και να του πετουσα μεσα εβγαζε παπατζες... Το περεργο ειναι οτι αφου δοκιμασα την λυση με την αμμωνια που ειπε ο cartman, πλεον εδω και μια βδομαδα... και απειρα ξεβγαλματα ακομα βγαζει μπλε οτι υγρο του βαζω μεσα... (Κατι εχει κανει στον χαλκο η ρουφιανα η αμμωνια...) Ξερω οτι σιγουρα μπλε-πρασινο ειναι τα χρωματα αμα ο χαλκος κανει ενωσεις σε οξειδωμενη και ανηγμενη κατασταση αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο τα 2? μαλλον πρασινο=οξειδωμενος...Το εξωτερικο παντως ειναι οκ και δεν με πολυενδιεφερε στην τελικη... Εσωτερικα θα παιξει απαραιτητα "φιλτρακι" στην εξοδο, αρχικα, για να μαζευει τα χοντραδια. Ετσι και σταζει, εχει να πεσει κραξιμο.... παρακαλω την προστασια των mods:tomato: :tw: :tw:
Dagalidis Απρίλιος 19, 2005 #70 Απρίλιος 19, 2005 Aντε να δούμε επιτέλους, θα φτιάξεις αυτό το ρημάδι το Watercooling να ησυχάσουμε και εμείς λιγάκι ????? Ενα ψυγείο πήρες και εσύ ωρέ καλόπαιδο και μας έσκασες την μπάκα μέχρι να το καθαρίσεις.....
SLN Απρίλιος 19, 2005 Author #71 Απρίλιος 19, 2005 Αντε φαε καμμια τυροπιτα να παχυνεις λιγο!! Μιλας κι εσυ με το .... EXOS ??????????? Γυρισες απο Γιαννενα?
Dagalidis Απρίλιος 19, 2005 #72 Απρίλιος 19, 2005 EXOS και πάσης Ελλάδος .... Μια χαρά είναι το EXOS μου αφού μετά το καθαρισμό που έκανα και εγώ στο ψυγείο του από τις σκόνες 2 ετών ( ) έπεσαν οι θερμοκρασίες κατά 11C σε Full Load..... :D Eίχε σκάσει το άμοιρο από την σκόνη..... Οσο για τα υπόλοιπα αγαπητέ Φίτσουλα SLN .... είμαι ΠΑΤΡΑ επιτέλους.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.