Darap21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2017 Καλημέρα.. Πριν λίγο διέγραψα από τον υπολογιστή μου το Adobe creative cloud και έκανα restart.Βαζω τον κωδικό του λογαριασμού για να ανοίξει το pc και δεν τον δέχεται..Τι έγινε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 22, 2017 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2017 Δεν μπορουμε να ξερουμε τι εγινε...και δεν νομιζω να εχει σχεση το adobe creative cloud με τον κωδικο του χρηστη του υπολογιστη. Κοιτα μηπως εχεις αλλαξει γλωσσα στο πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 22, 2017 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2017 Μήπως έχεις συνδέσει τα Windows με το outlook/windows mail και άλλαξες κωδικό στο email; Εγώ στο webmail και στα Windows loggaro με τον ίδιο κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 22, 2017 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2017 Δοκίμασε login .\όνομα χρήση Κωδικος: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 22, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2017 Τελικά μπηκα απο το κινητο κ άλλαξα τον κωδικό του account και μπήκε...δεν ξέρω τι φλασιά έφαγε..Όλα καλά τώρα..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts