statiplulse Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2017 το κουτι που εχω εινε το coolermaster cosmos 2 απλα εχω ενα θεμα τον σκληρο δισκο τον εχω συνδεμενο στο κουτι μου με την usb θειρα γιατι ομως δεν τον αναγνωριζει?? εδω και 1 ωρα δεν αναγνωριζει τον σκληρο μου δισκο που εινε συνδεμενος με την usb θειρα του κουτιου μου μπορειτε να μου πειτε γιατι?? δεν τον βλεπει? τους 3 σκληρους μου δισκους τους εχω συνδεμενους με τα καλωδια αλλα τον 4 δισκο μου τον εχω συνδεμενο στην usb θειρα που εινε μπροστα στο coolermaster cosmos 2 γιατι ομως δεν τον αναγνωριζει?? τωρα το παρατηρησα//... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 18, 2017 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Ο σκληρος δισκος δεν μπαινει σε usb, εκτος αν εννοεις εξωτερικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 18, 2017 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Κάποιες φορές οι εξωτερικοί δίσκοι που δεν έχουν χωριστή τροφοδοσία, δεν παίρνουν όσο ρεύμα χρειάζονται από θύρες USB, ειδικά όταν πρόκειται για θύρες με καλώδια προέκτασης όπως αυτές του κουτιού. 1. Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο στις πίσω USB της μητρικής. 2. Άλλαξε καλώδιο USB, βάζοντας κάποιο καλύτερο, κοντύτερο, ή με διπλό βύσμα USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 ^^^Και επίσης πρόσθετο στα απο πάνω επειδή τώρα λες ότι το παρατηρησες... Δεν βάζεις και ένα απλό usb φλασάκι να δεις αν δε το αναγνωρίσει και αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 ο δισκος μου εινε εσωτερικος δισκος και οχι εξωτερικος δισκος.. μπαινει μπροστα στις πορτες του coolermaster cosmos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος statiplulse έγραψε: τον εχω συνδεμενο στην usb θειρα που εινε μπροστα στο coolermaster cosmos 2 με αυτό κατάλαβα ότι τον έχεις συνδέσει στην USB του front panel Τελικά είναι σε USB ή μέσα σε πορτάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) μπραβο καρμεν αυτο εννοω στα πορτακια..τον βαζω σε ενα απο τα 2 πορτακια και δεν αναγνωριζετε αλλα ουτε στο device manager τι να φταει?? λες να εχει χαλασει κατι μεσα στα πορτακια?? ολα εινε συνδεμενα σωστα παντος.. δεν καταλαβαινω γιατι δεν τον βλεπει.. στα 2 τελευταια πορτακια που εινε απο κατω Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 18, 2017 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Αρχιζει να δονητε ο δισκος αφου τον βαλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 οχι δεν ακουσα καπια δονηση λες να εχει χαλασει κατι μεσα στα πορτακια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Για να τα πα΄ρουμε με τη σειρά λοιπόν και να δουμε τι φταίει 1. Δεν τον αναγνωρίζει ούτε στο ένα πορτάκι ούτε στο άλλο; 2. Ακούς να κουνάει/δονείται ο δίσκος όταν τον βάζεις μέσα; 3. Εχεις βάλει άλλο δίσκο μέσα να δεις αν αναγνωρίζει τον άλλο; 4. Εχεις ξαναδοκιμάσει να βάλεις δίσκο μέσα ή είναι η πρώτη φορά; 5. Τα καλώδια του hotswap έχεις τσεκάρει αν ειναι σωστά συνδεδεμένα και αν είναι να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις; Απάντησε σε αυτά και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) δεν τον αναγνωριζει ουτε ούτε στο ένα πορτάκι ούτε στο άλλο δεν δονειτε.. δεν εχω δοκιμασει αλλον δισκο.. εχω ξαναβαλει δισκο δεν εινε η πρωτη μου φορα././ πια εινε τα καλωδια του hotswap ????? κοιτα πριν 2ημερες ομως τον εβλεπε κανονικα και ξαφνικα κτες δεν τον εβλεπε/. και ετσι αναγκαστικα και εκανα φορματ ολα απο την αρχη.. εδω και 2 ημερες δεν τον βλεπει.. λετε να φταιει τα πορτακια απο μεσα?? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος statiplulse έγραψε: πια εινε τα καλωδια του hotswap ????? αυτά που φέύγουν πίσω από τα cages του Hotswap και πάνε σε μητρική και τροφοδοτικό. Είναι συνδεδεμένα σωστά; Αν δεν ξε΄ρεις ακόμα τι εννοώ άνοιξε το manual του κουτιού και δες πως σου λέει να συνδέσεις τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) εινε συνδεμενα σωστα και οπως σου ειπα οτι πριν 2 ημερες τον εβλεπε κανονικα.. οποτε τι να φταιει>?? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 ξανα λέω αφού είναι συνδεδεμένα σωστά όπως λες. Βγάλε τα και ξαναβάλε τα τα καλώδια και βάλε έναν ακόμα δίσκο για δοκιμή Αν συνεχίζει και δεν τον αναγνωριζει τον δίσκο ακόμα και μετά από αυτό έχει θέμα το hotswap και μιλάς με cm ή με το μαγαζί αγοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) και το hotswap μπορει να αγοραστει?? απο μαγαζι?>?> εγω το κουτι το αγορασα απο το e-shop και τι να τους πω ακριβως?? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 Δεν θα τρολλάρεις για πολύ αυτό σαν προειδοποιηση. Σου έχω απαντήσει παραπάνω πως μπορεις να κινηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) το καταλαβαινω απλα ρωτησα αν σε περιπτωση δεν αναγνωριζει και τον αλλον τον δισκο εγω στο e-shop τι να τους πω ακριβως>??.γιατι απο εκει αγορασα το κουτι.. να τους πω να μου δωσουν ενα hotswap??γιατι απο αυτα δεν γνωριζω γι αυτο και σε ρωταω.. γιατι η εγγυηση εχει τελειωσει.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2017 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 ΑΝ δεις ότι δεν βλέπει ούτε τον άλλο πολύ απλά πας το κουτί στο eshop και τους λες το πρόβλημα Αυτό εφόσον εισαι σε εγγύηση. Αν δεν εισαι σε εγγύηση ψάξου μέσω email με το μαγαζί αλλά και με την cooler master για να δεις πως θα βρεις ανταλλακτικό. To πιο πιθανό είναι να σε παραπέμψουν εδώ http://www.cmstore.eu/spare-parts/cosmos-ii-x-dock/ Αυτά και όπως είπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 18, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2017 (edited) συμφωνοι απλα εχει τελειωσει η εγγύηση και το κακο οτι σημερα φευγω για τα χαννια για διακοπες για μια βδομαδα.. ολα μου τυχαινουνε καθε καλοκαιρι.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts