trib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2017 Να υποθέσω έγινε κάποια ενημέρωση στο site; Βλέπω κάποια νέα πραγματάκια αλλά παρατήρησα και πρόβλημα στα paddings. Τα breadcrumbps αριστερά και δεξιά είναι οριακά. Επίσης, έχετε βάλει κάποια διαφήμιση στο πρώτο visit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 17, 2017 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Ευθύνεται το νέο update. Work in progress και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει release. Όσο αφορά την διαφήμιση δες εδώ: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 17, 2017 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Προτείνω να μην είναι τοσο τεράστια η προφιλ φωτογραφία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 11, 2017 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Γιατί; Εμένα δε με χαλάει (φανερώθηκα ότι έχω μικρή οθόνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 11, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 24 minutes ago, PetrosD said: Γιατί; Εμένα δε με χαλάει (φανερώθηκα ότι έχω μικρή οθόνη) Πέτρο, το μύρισες το λάστιχο στις Σέρρες; Ποιες οθόνες και ποια PC. 22 του μήνα Μαραθώνας. Ετοιμάσου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts