kpetros Αύγουστος 17, 2017 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Και μετα σου λεει , φταιει η εφορια που παιρνει σπιτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 17, 2017 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 το αγορασα απλα ρωταω αυτο που αγορασα σαν ποιοτητα και ολα τα σχετικα πως το βλεπετε>?? περα απο αυτο θελω να ρωτησω σε αυτο μπορεις να κανεις sli?? 2 καρτες γραφικων?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 17, 2017 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 όταν παραλάβεις κάνε μια mini παρουσίαση! αν δεν σηκώσει τις 2 κάρτες το πας πίσω!!!! 007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2017 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος statiplulse έγραψε: το αγορασα απλα ρωταω αυτο που αγορασα σαν ποιοτητα και ολα τα σχετικα πως το βλεπετε>?? περα απο αυτο θελω να ρωτησω σε αυτο μπορεις να κανεις sli?? 2 καρτες γραφικων?? Χμμμ... Επόμενη ερώτηση που δείχνει ότι δε διαβάζεις τι γράφουμε και Λαστ τάιμ. Με 1500 βατ και 3 κάρτες και 4 βάζεις , πόσο μάλλον 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 17, 2017 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 ψάχνω τα κλειδιά και δεν τα βρίσκω 1 2 3 ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Αύγουστος 17, 2017 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 (edited) το γνωριζω οτι εινε ακριβο απλα και εγω ειχα τα ερωτηματα μου απλα εδωσα αρκετα λέφτα και παλι ζηταω συγνωμη αν σας κουρασα και εγινα ενοχλητικος.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2017 από statiplulse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2017 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2017 Απαντήθηκαν όμως τα ερωτήματα. Είναι υπερβολικό αλλά δε τίθεται θέμα για το αν είναι καλο Η Όχι. Δε το δοκιμάσαμε όλοι Αλλά δε χρειάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 21, 2017 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2017 Το να εισαι overkill στο τριφοδοτικο δεν ειναι κακο (σε καποιες περιπτωσεις ειναι must) αλλα αρκει να ξερεις σε τι ωφελει και για ποιο λογο το κανεις.Διαβαζοντας τα αρχικα ποστ υποθετω πως ο θεματοθετης δεν ειχε κανενα απολυτως λογο να το κανει ουτε και θα καταλαβει ποια μπορει να ναι τα θετικα μιας τετοιας ενεργειας και το κανε απλως απο καπριτσιο...Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Δεκέμβριος 4, 2017 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 για ποσταρε καμια φωτογραφια απο το θηριο να το δουμε,γραψε και με ενα στυλο σε ενα χαρτακι thelab και βαλτο διπλα ...γιατι κατι μου λεει οτι μας δουλευεις κανονικοτατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts